[Vestlandet, Vestlandet og litt Oslo]

5

I uken som gikk, var jeg på en liten rundreise på Vestlandet. Bergen, Haugesund, Stavanger og Kristiansand på fire dager. Jeg prøvde selvfølgelig å være flittig med mobilkameraet:


Ingen togtur over fjellene uten Illustrert Vitenskap og Illustrert Historie i sekken. Jeg kom over denne gamle annonsen som skulle få folk til å spare bensin ved å bedrive kompiskjøring. Bare et par timer tidligere stod jeg på bussholdeplassen og freste etter alle matpakkekjørere som suste forbi. Ærlig talt, hva er poenget med å kjøre en diger, forurensende bensinsluker når du er den eneste personen ombord? Ta heller bussen!


Bergen togstasjon. Pent sted.


Ifjor var jeg «alltid brudepike, aldri brud». I år, derimot! Jeg fikk vise tre forskjellige brudekjoler i løpet av turneen. Denne var min favoritt, men om jeg skal være ærlig, så ville jeg nok heller ha gått for knelangt kjole om jeg skulle giftet meg. Så slipper jeg å tråkke i kjolekanten.


Utsikt fra hotellrommet i Haugesund. Vi bodde på Rica-hotellet. Dere vet hva slags forhold jeg har til frokosten på Rica-hoteller? Lidenskapelig på grensen til kvalm. Større magesekk hadde bare vært fint.


En av de andre jentene var fra Venezuela og kunne ikke et prd engelsk. Løsning: Stikke innom Haugesund bibliotek med det fine nasjonale lånekortet mitt og låne en spansk-norsk ordbok. Vips! Ikke mer «No habla español»!


Det ble mange ferger over mange fjorder.


Vi kjørte flere timer om natten, så for å ikke kjede meg fullstendig, gikk jeg til innkjøp av denne praktiske leselampen som kan festes til boka.


Godt forsøk, McDonald’s, men dere mangler fremdeles klasse.


Hvordan vet du at det er oktober? Du ser rosa bh’er overalt.


Her skulle det være et bilde av en meget delikat vegetar-wok med karrisaus og ris, men jeg var så sulten og maten så god at jeg slukte alt før jeg rakk å fiske frem mobilen. Norges beste wok finner du hos Wok Cafe i Dronningens gate 10 i Kristiansand <3 Jeg spiser der hver gang jeg er i Kristiansand. En gang dro jeg til Kristiansand bare for å spise wok! (Ok, jeg besøkte dyrehagen også da…)


På lørdag var jeg på Teknisk Museum med noen venner. Dette bildet er fra utstillingen Mind Gap. Veldig gøy og lærerikt! Kan også anbefales for zombier. Braaaains!


Aldri et bildeinnlegg uten en eller annen katt fra Kattehuset <3 Denne nusselige pusen heter Guro <3 Apropos Kattehuset, Fabian og E6-jenta har endelig blitt adoptert! Jeg blir alltid så glad å få vite at noen har fått et godt hjem ^__^

5 kommentarer til “[Vestlandet, Vestlandet og litt Oslo]

  1. Alltid morsomt med bilder på bloggen!

    Har du vært på modell-turné?

    Forresten, siden du er korrekturleser: om bord. Alltid to ord. :) aldri «ombord». Hepp!

    Gleder meg til å se deg!

Comments are closed.