[Knipserier]

2

Så fikk jeg omsider somlet meg til å tømme mobilen for bilder igjen. Jeg husker at jeg avla et taust løfte for en meget god stund siden om å heretter poste bilde hver gang jeg tar det, istedenfor å somle til jeg plutselig har masse bilder som jeg må krangle med WordPress om, men lærer jeg av mine erfaringer? Neh.

Jeg bakte cookies og ga dem bort i alle retninger. Folk elsket dem.

Jeg hang på Rikshospitalet et par ganger, først for å få nytt høreapparat. Det gamle CI-apparatet mitt er over ti år gammelt, så jeg tenkte at det var tryggest å gå over til en nyere modell før det gamle sa takk for seg. Så dro jeg på Riksen igjen; fordi det nye apparatet sluttet å virke. Ha ha ha. Tegningene i bildet over er tegnet av CI-ungene som er innom CI-teamet på Riksen. Jeg tror jeg foretrekker bærbusk-bildene som hang på gamle Riksen før i tiden, de var koseligere og ikke fullt så voldelige.

Karoline og jeg gikk for å se verdens største vaffel da Bokfestivalen var i byen, yeey!

Kjempevaffel med syltetøy og rømme, mhmm!

Hvis man skal bruke forskjellige reseptbelagte midler, får man gjøre det skikkelig. Huden min truet med å selvdestruere, så jeg gikk til en overpriset hudlege som sa «Atopisk eksem» før hun ga meg noen resept på diverse overpriset midler og ba meg komme tilbake om en måneds tid med en overpriset allergitest fra apoteket for å utføre en overpriset test hos henne. Mamma betaler. Takk og pris, ellers hadde den USA-turen hengt i en tynn tråd.

A-magasinet «retweetet» meg 30.september! Et av mine største mål i livet er nådd.

Få betalt for å kle seg i pene kjoler og sprade rundt mens man smiler pent? Ja, takk.

Kattehuset <3

Jeg holdt på å skli ned kjellertrappa forleden. Så jeg gikk til innkjøp av sokker med antisklibelegg under føttene. Disse uformelige sokke-«UGGS»-ene med reinsdyr og hjerter og snøfnugger var de eneste jeg fant hos Cubus. Yay. Motepolitiet kan bare komme, jeg er ihvertfall varm på føttene og risikerer ikke nakkebrudd.

2 kommentarer til “[Knipserier]

  1. Jeg syns jo egentlig det er bedre å samle opp bilder og så poste mye på en gang, men sånt er jo smak og behag. Og koselige bilder. Tøft at A-magasinet «retweeta» deg, fin vaffel (den dagen var såå herlig), skjønn katt (kan hvem som helst hjelpe til på Kattehuset for jeg begynner å bli litt frista?), gode kaker og jeg likte faktisk uggsene :) Ha en fin dag!

    1. Jeg er egentlig enig med deg, jo flere bilder, desto bedre! Men WordPress er sånn at når man har lastet opp alle bildene, må man sette dem inn i innlegget ett etter ett. Hadde vært bedre om det var mulig å huke av de bildene man vil ha i innlegget, og vips! Alt på plass :)
      Kattehuset trenger alltid frivillige som kan stille opp for kattene :) Bare å ta kontakt med DOOA på e-postadressen eller telefon her: http://www.dooa.no/hjelpesenteret/frivillig.asp!

      En fin dag ønskes deg også ^__^

Comments are closed.