[Tomorrow, tomorrow]

2

Jeg har visst lagt til meg en uvane med å gjenta et ord to ganger i overskriften. Men iallfall: I M O R G E N. Da skal jeg kjøpe flybilletter, tur/retur USA. Kan like godt få ordnet den delen av reiseprosjektet mitt så fort som mulig, så har jeg en ordentlig dato å glede meg til. Neste uke tenkte jeg å gå innom Kilroy for å få tips til hvordan jeg kommer meg fra A til B til C til D til E til F til G på rimeligst mulig måte, og eventuelt kjøpe de billettene som trengs. Kilroy, den reisendes beste venn. Jeg må også campe utenfor den amerikanske ambassaden en dag, veldig praktisk å ha alle nødvendige papirer i orden i god tid i forveien.

Jeg har også bestemt meg for å reise hjem fra USA 5. juli. Siden jeg likevel skal få med meg homoparaden siste helg i juni, så kan jeg like godt bli lenge nok til å få meg meg litt fyrverkeri 4. juli, og fremdeles komme hjem tidlig nok til å rekke Jafnadhr 2012.

Wohoo!

Kan jo ikke ha et blogginnlegg med denne overskriften uten å legge ved denne videoen! Tomorrow, tomorrow, I love ya, tomorrow!

2 kommentarer til “[Tomorrow, tomorrow]

  1. Åh, Annie, jeg har elsket den musikalen siden jeg var fem år gammel og blir alltid deilig nostalgisk når jeg hører sanger fra den :) Og planene dine høres veldig fine ut, blir sikkert veldig spennende!

    1. Ja, jeg husker at vi stadig leide filmen i kioske. Vi slet antakelig ut kassetten ;p Nå har jeg heldigvis min egen DVD <3

Comments are closed.