[Hist og pist]

4

Jeg fant oppdaget nettopp at Bonita, den supernusseligesøtesjarmerende katten i bildet over, har fått sin helt egen familie. Hurra <3

Roger (til venstre) som jeg passet på for Dyrebeskyttelsen i vår, ble adoptert tidlig i sommer. Nå har han fått en ny venninne og jeg var på besøk for ikke så lenge siden. Han stortrives hos sin nye familie <3

Hvordan gjøre oppvasken morsommere? Vask opp med en badeand til selskap. Nå slipper jeg heldigvis å slite over vasken med oppvaskbørsten, farfar har nemlig oppvaskmaskin. Tidenes beste oppfinnelse, nest etter seng og sjokolade og tørketrommel.

Jeg kunne ikke dy meg. Fikk plutselig et innfall om å pynte eggene litt med artige fjes.

To dager før dette bildet ble tatt, hadde jeg ryddet veldig pent i kommoden. Gjett om det var litt kjipt å skulle tømme innholdet i kommoden på denne måten.

Det tok meg bare én dag å finne gulvet. Nå er det faktisk mulig å krysse rommet uten å snuble i noe. Nesten.

Disse lampekulene har samlet støv siden elektrisiteten kom til Norge, av det tykke laget med støv å dømme.

Jeg er blitt sjokoladesnobb. Vanlig melkesjokolade fra Freia kan ikke måle seg mot sjokoladen fra Chocolaterie (Niels Juels gate 31). Prøv melkesjokoladen, konfekt med karamellfyll, jordbærkrem, krem og mango- og pasjonfruktsfyll. Sjokorgasme.

Noen som vil komme på te og småkake? Jeg har masse småkaker.

4 kommentarer til “[Hist og pist]

    1. Enig! Jeg oppdager alltid skriveleifer i innleggene mine etter at jeg har postet, så det blir ofte noen oppdateringer i minuttene etter posting ;) Jeg har en idé! Hva med at vi møtes ved Spikersuppa i morgen klokka 14, så kan vi se på denne kjempevaffelen som skal i Guinenn’ rekordbok? :D Jeg kan ta med termos med te ^__^

Comments are closed.