[Smakebit på søndag – Refs]

2

Alle så seg desperate om etter en løsning – og egentlig var det en av kontordamene våre som kom med det forløsende ordet. Hun var tatt for femte gangs røyking på offentlig sted og hadde begynt rundgangen med avhør, dom i forhørsretten og tvungent røykeavvenningskurs: – Hadde en enda gitt meg en omgang på blanke messingen og så vært ferdige med saken, raste hun. – Det hadde i hvert fall vært billig!

Dette søndagsbidraget fra er fra REFS av Julie Just (pseudonym). Boken handler om et samfunn med et straffesystem som ble innført for å redusere utgifter og forenkle saksbehandling av små forseelser begått av kvinner. Ved å registrere seg i dette systemet, slipper man en lang saksgang, og ingenting havner på rullebladet etter at straffen er gjennomført. Straffen beregnes ut fra forseelsens størrelse, og man kan enten bli dømt til samfunnstjeneste eller å få ris på blanke messingen. Dette er en veldig interessant bok hvis man er nysgjerrig på sadomasochisme eller praktiserer det. Sarte sjeler advares, det er mange pirrende skildringer i denne! Det eneste jeg synes trekker ned er at det er altfor lite lesbeaction i boken.

Flere litterære smakebiter finner du hos Flukten fra virkeligheten.

PS: Følg min blogg med bloglovin!

2 kommentarer til “[Smakebit på søndag – Refs]

  1. Jeg er ikke så sikker på om dette er en bok for meg, rett og slett fordi jeg ikke er så glad i sex i bøkene mine(det er ikke så mange som er flinke til å skrive scener som føles ekte om du skjønner hva jeg mener) men smakebiten var ganske morsom.

    1. Jeg skjønner godt hva du mener, sexscener i skriftlig form er en kunst veldig få behersker. Enten blir det klisjéaktig og kjedelig vaniljesex, eller så blir det for porno-ete :)

Comments are closed.