[Hva får du hvis du krysser…]

0

Hva får du hvis du krysser en sci fi-film proppet med romvesener og en Indiana Jones-film med en hemmelig tunnel? Det som kunne blitt en skikkelig awesome drøm på morgenkvisten. Dessverre våknet jeg før det ble noe skikkelig action, og før jeg rakk å utforske den særs interessante tunnelen jeg fant mens jeg måkte saueskitt. Underbevisstheten min suger. Å drømme at du måker i et sauefjøs uten gummihansker mens du bekymrer deg for e.coli-smitte, liksom.

Den awesome delen av drømmen begynte da jeg oppdaget at det var en tunnel under båsen, og jeg måkte fortere i håp om å rekke å utforske tunnelen i beste Indiana Jones-stil (forhåpentlig minus en diger rullestein og ymse feller). Før jeg kom så langt, la jeg merke til at det var noe sært med himmelen utenfor (vi befant oss i Gabels gate, forresten. Sauefjøs på Frogner?). Først var det mørke, truende regnskyer, men plutselig dukket det opp et slags markhull/sort hull/sluk som sugde inn skyene og litt av omgivelsene som en tornado. Jeg tenkte bare at jeg håpet jeg ikke ble sugd opp, og fortsatte ufortrødent å måke saueskitt.

Neste gang jeg så opp på himmelen, var den tilbake til normal, men veldig stjerneklar til tross for at det var ettermiddag og fortsatt lyst. Fiolett, rosa, mørkeblå himmel og masse stjerner. Plutselig åpnet det seg et nytt markhull som spyttet ut en bil med et merkelig, utenomjordisk utseende. Bilen endret liksom form flere ganger før det kom ut noen menn som så ut som russiske torpedoer, og de gikk inn i bygningen på den andre siden av veien. Det var da jeg tenkte jeg kanskje burde skygge unna. Og så våknet jeg.