[Jeg skal aldri…]

0

Jeg har drevet med flytting i et par uker nå. Takk og pris for at jeg har så god tid, det er så innmari tiltak å flytte. Denne omgangen med flytting har fått meg til å innse at det er noen ting jeg aldri skal gjenta:

– Flytte på egen hånd. Neste gang jeg flytter, plukker jeg opp et par polakker på Bogstad Camping og får dem til å bære alle eskene, så slipper jeg å vrake ryggen min igjen.

– La matfett stå så lenge at det etser seg fast i underlaget og må skrubbes vekk med syre og stålull når det er flyttevasketid. Heretter skal jeg tørke over benk og bord med en gang det havner så mye som et mikrofnugg skitt på overflaten. Og storrengjøring to ganger i året. Her var det ikke snakk om millimetertykt lag med støv, men centimetertykt.

– Flyttevaske. Jeg finner heller en villig slave på Gaysir og får ham til å skrubbe toalettet og svarte render i dusjen mens jeg pisker ham som den fødte dominatrix.

– Sniffe ovnsrens. Helledussen, så svimmel man blir av det. Jeg skal ha selvrensende komfyr den dagen jeg har min egen leilighet.