[USA-budsjett]

2

Det er ikke til å nekte for at det føles litt ambisiøst å sette opp følgende punkt på huskelisten: «Sette opp nytt budsjett for USA». Hei, jeg har ansvaret for USAs økonomi og sitter på trikken grytidlig på morgenen etter å ha forsovet meg og ikke rukket å få i meg morgenteen min, liksom.

Jeg satte opp et omtrentlig budsjett for USA-turen min tidligere i år, men budsjettet må nok skrives om et par ganger. Da jeg satte opp den første oversikten, var planen å søke om opptak på et tremånedersprogram for internasjonale studenter ved Steps on Broadway, pluss legge til en måned med reise cirka direkte til San Francisco.

Etterhvert bestemte jeg meg for å blåse i papirarbeidet et slikt studentprogram krever, og bare danse der jeg har lyst til å danse når jeg vil. Nå har jeg også lagt til flere stopp på ruten til San Francisco, og da er det klart budsjettet må finpusses litt til, noen fly- og togbilletter må legges til. Jeg tror at sluttbeløpet vil bli cirka det samme som jeg havnet på tidligere, men det er alltid en fordel å ha sytøyet i orden når man skal søke om økonomisk støtte fra diverse legater. Sånn for å vise at man ikke leker turist.

Foreløpig har jeg disse punktene på budsjettlisten:
– Husleie/herberg/hostel
– Dansekurs («dans så mye du vil»/klippekort)
– Mat/lommepenger/øvrige utgifter
– Flybillett Oslo-New York-Oslo (SAS ♥)
– Diverse fly-/togbilletter («reis så mye du vil»/klippekort)
– Reiseforsikring

Er det noen flere punkter jeg bør ta med?

2 kommentarer til “[USA-budsjett]

  1. Subway/busskort koster 104 dollar i måneden (så da kan du regne ganske nøyaktig ut hva du bruker på transport innen New York ;)
    Det går vel kanskje under øvrige utgifter, men kan jo være greit å spesifisere litt.

    1. Takk for tipset! $104 for månedskort var ikke så ille, tatt i betraktning at NYC er så mye større enn Oslo! Her koster en månedskort 300 kr mer :p
      Red: Du er tilbake i moderlandet nå, ja :)

Comments are closed.