[Uke 52, London-edition]

0
  • Jeg tok meg plutselig en tur til London! Fikk nemlig en melding om en casting i byen, og da jeg fikk vite at jeg kunne gjøre videocasting istedenfor å fly hele veien dit, hadde jeg allerede kjøpt flybillett. Heldigvis var en annen venninne også i byen på besøk og hun ordnet ekstra hotellseng til meg, så da ble det London-kos. Merket fort at det var desember, det var så MYE folk i gatene overalt at jeg nesten ble svimmel. Neste gang velger jeg et tidspunkt litt utenfor den verste turistsesongen.
  • Jeg prøver å unngå å shoppe for mye, men noen ting unnet jeg meg: den tiende Doktorens «sonic screwdriver» og en Tardis-kjøleskapsmagnet, ny vinterkåpe som fikk meg til å føle meg som kaptein Jack Harkness fra Doctor Who/Torchwood, et puslespill, en bok og tre pakker spennende kjeks. Spiste også mye god mat, blant annet min favorittsandwich fra Pret A Manger og en helt fantastisk raviolirett.

  • Tok det veldig med ro på torsdag, var ute en tur for å besøke moren min på jobb og tilfeldigvis var lillebror og niesen min der også. Resten av dagen tilbrakte jeg hjemme med puslespill, sjokolade og et vegetarlasagneeksperiment som ga et velsmakende sluttresultat.
  • Døste lenge fredag morgen før jeg kom meg opp og fikk unna forskjellige ting, i tillegg til en spasertur til Frognerparken i det flotte været.
  • Fikk en språkvask forrige uke som jeg omsider tok fatt på da jeg oppdaget at jeg faktisk allerede hadde fått filen, men har heldigvis såpass god tid med vasken at jeg ikke trenger lese mer enn ti sider per dag for å komme i mål før februar. Veldig deilig å slippe stresslesing.
  • Søndag var jeg med på en liten matfestival arrangert av Al-Islaah («å gjøre bedre») på min gamle grunnskole. For et festmåltid! Og så mye vegetarmat! Jeg endte opp med å spise to digre porsjoner og ble så mett at jeg fortsatt var mett da jeg la meg fem timer senere.