[Uke 51, kortfattet]

0
  • Uken startet med at jeg fremdeles var delvis utslått etter helgen, men heldigvis bare nok til at jeg akkurat rakk å komme nesten i mål med en oversettelse, før det ble dansevisning med Subsdans på Riksscenen. Mye gøy å se på, og jeg fikk litt lyst til å teste ut popping når det er semesterstart i januar! Det var også gøy og bitte litt skummelt å fremføre koreografier for publikum, en vogue og tre waacking, men det gikk veldig bra! Skal legge ut videoene hvis de dukker opp på YouTube.
  • Tirsdag, da jeg omsider leverte oversettelsen, fikk jeg brukt kroppen masse, tok meg en løpetur på innebanen i Bislett stadion og to styrkeøkter. Føler jeg har mye å ta igjen etter å ha vært daff/travel hele høsten.
  • Onsdag ble litt tett i tett med ting; lese ferdig korrektur samtidig som jeg krøllet håret og sminket meg, dobbelsjekke egne rettelser, fikse krøllene, løpe til Cappelen Damm for å levere korrektur før stengetid, kjapp pannekakemiddag, tusle til Noroff for å gjenskape en scene fra Casablanca og leke fallskjermhopper med Ravi. Vi ble tidlig ferdig, så da rakk jeg årets siste Saft-treff og feiret velfortjent ferietid med god vegetarburger.

  • Neste dag viste det seg at jeg tok feiringen litt for tidlig; jeg lå fortsatt i senga i full feriemodus og sløvet i 12-tiden da det kom e-post fra Hanne som lurte på om det var sånn at jeg hadde tenkt å komme til døveforeningen for å redigere videoer. Ups. Heldigvis er det bare et par steinkast unna, så jeg kom dit og var effektiv i fire timer.
  • Vekslet noen e-poster med en hyggelig person om noe spennende. Skal fortelle mer om det i neste ukesoppsummering! Kryss fingrene!
  • Fikk endelig somlet meg til å bestille benkeplater. Jeg fant et firma som hadde 25% rabatt på benkeplater av den typen jeg ønsker meg, så jeg dumpet IKEA til fordel for bedre kundeservice, nøyaktighet og kvalitet. Snart i mål, snart i mål…
  • Fikk også somlet meg til å sette opp oversikt for 2016 når det gjelder faste månedlige utgifter. Jeg er litt nazi på økonomien og må ha stålkontroll over hvor mye jeg skal ha på regningkontoen hver måned, så da er det veldig greit å ha et skjema man kan krysse av etter hvert som man setter av penger til ditten eller datten. Fant ut at nettbanken har mulighet for å legge inn faste overføringer mellom kontoer. Veldig praktisk, for da slipper jeg å passe på at jeg har nok penger på brukskontoen når betaling for Netflix eller Spotify forfaller.

  • Var på besøk hos Hilde fredag kveld med et knippe hyggelige jenter for litt gløgg og pepperkake og prat, kjempekoselig!
  • Lørdag var jeg maks effektiv. Fikk endelig hengt opp speil i entreen, skrudd inn gardinkroker på begge sider av alle vinduene, tok en runde med styrke i studioet, flyttet overflødige ting ned i kjelleren, sorterte nesten alle bøkene mine i alfabetisk rekkefølge (Den dagen jeg har bokhyller, skal jeg sortere bøkene etter skjønn-, barne- og ungdomslitteratur etter alfabetet, og faglitteratur sorterer jeg etter Deweys desimalklassifikasjon, så det så.), og flyttet ting litt rundt slik at jeg kunne plassere det fine, fiolette gulvteppet der det er meningen at det skal ligge. Nå er stuen hakket mer oversiktelig enn den har vært hittil og det er faktisk mulig å sitte på gulvteppet.

  • Søndag spilte jeg inn et videoopptak som jeg skulle sende til den hyggelige personen jeg pratet med, og da jeg omsider fikk sendt opptaket av gårde, tok jeg meg en spasertur rundt Sognsvann. Litt gjørmete, men ellers fint og rolig. Brukte resten av helgen på å spise, daffe, bære, pakke og prate med Mille om forskjellige interessante temaer.