[Uke 50, kortfattet]

0
  • Dobbeltsjekket korrekturen og ble ferdig akkurat i tide til å levere og hente ny korrektur før resepsjonen stengte, så kunne jeg ta meg en kafétur med Hilde med god samvittighet!
  • Etter et veldig langt fravær troppet jeg omsider opp på Bislett stadion med joggeskoene i hvert fall én gang denne uken for å gjenoppta min hesblesende karriere som hobbyjogger. Hvis jeg skal klare å løpe 15 kilometer neste gang jeg deltar i Wings for Life, må jeg være litt forberedt.
  • Fikk lyst på taco til middag en dag, men måtte improvisere litt siden jeg fremdeles ikke har benkeplater og platetopp, så det ble ovnsbakt taco. Fungerte absolutt!
  • Var innom IKEA for å bestille benkeplater, men det viste seg at han som var innom for å måle dette, hadde målt feil og det var noe med platetoppene… Gah, hvorfor må det være så vanskelig å ordne noe så enkelt?
  • Julebord med døveforeningen. Rolig og hyggelig.
  • Øvd masse på koreografier i waacking- og vogue-klassene. I kveld (mandag 14. desember kl. 18 blir det visning på Riksscenen! Se arrangementet på Facebook.)
  • Bakte kjempekjeks med sjokoladebiter.

  • Fikk pakke i posten fra Serendipitycat. Hun hadde en liten bloggkonkurranse, og jeg vant, hurra! Veldig hyggelig at premien ankom pent pakket inn i favorittfargen min!

  • Fullt kjør hele helgen, jeg var nesten bare hjemme for å dusje før jeg løp ut igjen. Var på Saft på fredag, hundekos natt til lørdag, jobbet med oversettelse lørdag, bursdag med tur ut på Elsker og medfølgende nachspiel og enda en overnatting til. Veldig hyggelig, men også litt utmattende. Får prøve å ta det litt med ro neste helg.