[Uke 49, kortfattet]

2
  • Korrektur hele uken, var først litt bakpå hver dag, men klarte til slutt å komme foran skjema i et tappert forsøk på å bli ferdig med å lese hele manuset før jobbhelg i Haugesund. Ble bare litt skjeløyd, men kunne sette meg på flyet med god samvittighet lørdag morgen.
  • Fikk målt opp og tegnet til kjøkkenbenk, så når jeg får tid neste uke, skal jeg til IKEA for å bestille kjøkkenbenk. Gjett om det skal bli godt med ordentlig kjøkkenbenk, oppvaskkum (så jeg slipper å hente vann til vannkokeren på badet hele tiden) og kokeplater.
  • Pakket omsider ut alle bøkene mine! Jeg innrømmer det, det var like før jeg begynte å gråte av gjensynsglede. Og det var innmari mange bøker jeg ikke visste at jeg hadde. Gjett om jeg gleder meg til å plassere dem i pene rekker og begynne å lese meg gjennom hele biblioteket.

  • Fikk tømt så å si alle banan- og flyttekassene på et par dager (endelig!), og fikk gitt bort alle til andre trengende på flyttefot. Gjenbruk, ftw.
  • Torsdag ble den store gjensynsdagen, både tilfeldige og avtalt gjensyn; traff til sammen fem venner her og der helt tilfeldig, tre av dem på samme sted (legekontoret, av alle steder!), og møtte Cori, som jeg ble kjent med via Couchsurfing da jeg var i New York i 2012. Veldig hyggelig!
  • Var i Det Norske Teatret fredag kveld for å se Det merkelege som hende med hunden den natta, stor glede da det viste seg at en av favorittskuespillerne mine, Frank Kjosås, hadde hovedrollen, selv om jeg også synes at Emil Johnsen, den opprinnelige «Christopher», er en utrolig dyktig skuespiller. Jeg blir fortsatt rørt til tårer av tanken på monologen hans i Jeg var Fritz Moen. Det var bra, selv om jeg nesten ble skjeløyd av å prøve å se på scenen og tolkene samtidig.
  • Var på Bømlo Folkehøgskole lørdag og søndag for å undervise i dans og fikse koreografi til forestillingen Den store farveslukeren. (hvis du er i Bømlo eller Haugesund kommende helg, så ta turen til skolen for å se forestillingen!) Det ble en veldig gøy og lærerik opplevelse, og det var koselig med besøk hos Madde.

2 kommentarer til “[Uke 49, kortfattet]

  1. Å, «Den merkelege hendelsen med hunden den natta» har jeg selv sett på teater og det var en veldig fin opplevelse. Jeg så den jo med Emil Johnsen, men fint at det også var flott med Frank Kjosås (selv om det ikke er noen overraskelse, både han og Det Norske Teatret i seg selv er awesome). Og ellers hurra for å ha pakket ut bøker og slikt :) Ha en fortsatt fin adventstid!

Comments are closed.