[Uke 46, kortfattet]

2
 • Plutselig fikk det nye gulvet i leiligheten vise seg frem i all sin prakt etter å ha vært gjemt under et beskyttende lag med tøy/papp. Det var så fint at jeg nesten ikke turte gå på det med skoene på. Gleder meg til å kunne gå barføtt på gulvet!
 • Snik-startet nedflytting av kassene som står på loftet mandag ettermiddag, og fortsatte arbeidet resten av uken. Snart får de kjære bøkene mine se dagslys igjen.
 • Fikk solgt/gitt bort enda flere ting fra leiligheten jeg bor i nå. Hurra for minst mulig flyttelass.
 • Glemte å nevne i forrige ukesoppsummering at broren min hadde ordentlig dinosaurkjeks liggende hjemme hos seg. Sånn med sjokolade på. Og jeg fikk en hel pakke!

 • Bar ned rundt 21 kasser fra mormors loftbod alene på tre timer. Og det var bare tingene etter mormor.
 • Fikk gleden av å oppdage at strømmen til stikkontaktene i kjellerboden og trappeboden har vært borte en stund. I trappeboden står det et fryserskap som inneholdt et par matvarer… Den lukten, altså… Nå er skapet i hvert fall aviset og grundig vasket.
 • Fikk hjelp av Benjamin til å flytte møbler opp fra kjelleren og bøkene mine ned fra loftet. Vi var så effektive at vi bare brukte én time, selv om det var mange kasser. Det verste er endelig overstått.

 • Siden bæringen ble så fort unnagjort, brukte jeg all tiden jeg fikk til overs til å pakke ut alle tingene etter mormor. Jeg trodde jeg fikk solgt unna masse ting, men jeg har pokker meg fremdeles haugevis igjen! Hva skal jeg med femti (minst) glass, liksom? Fri og bevar meg vel. Men mange av tingene viste seg å passe utrolig perfekt inn i den «nye» leiligheten.
 • Var med på klabb og babb og deretter Saft på onsdag. Maks kos fra start til slutt. Spesielt hyggelig at det ble gjensyn med noen av tegnspråkelevene også.
 • Waacking-koreografien ble filmet på torsdag, så snart kommer det ny video her.
 • Fredag fikk jeg offisielt klarsignal til å flytte inn i leiligheten, hurra! Vil selvfølgelig helst flytte inn med en gang, men først må jeg pakke alle tingene mine og finne en dag som passer for folk å komme innom for å hjelpe med å bære ned senga og skrivebordet.
 • Tilbrakte fredagskvelden i hyggelig selskap, først med Hanne og Ragna, som tok seg en forfriskende dukkert på Tjuvholmen, deretter på Saft.
 • Lørdag prøvde jeg å ta et oppgjør med min brors rasistiske holdninger i etterkant av det fæle som skjedde i Paris, dessverre til ingen nytte. Resultat ble det derimot av den terapeutiske maleprosessen med Ingrid. Flere bilder og video av dette kan dere se her.

 • Tilbrakte søndagsmorgenen med strekkeøvelser og Spotify. Av en eller annen grunn passet nesten alle sangene i Discover Weekly perfekt til tanker jeg har for tiden. Takk for at du gnir det inn, Spotify.
 • Var i bursdagsselskap, men var så trøtt og sulten og sliten etter gårsdagens søvnløshet at jeg bare måtte melde meg ut og ta en lang høneblund.

2 kommentarer til “[Uke 46, kortfattet]

 1. Heisann, fin ukesoppdatering og synd at det ikke virket å ta oppgjør med din brors holdninger, man er jo like glad i folk uansett, men det er noe sårt med å finne ut at folk i familie eller blant bekjente har holdninger man er fundamentalt uenig i. Men det du hadde malt var veldig fint da og hurra for klarsignal til å flytte inn i leiligheten, det blir sikkert supert :)

  1. Ja, det er ikke lett å få folk som har bestemt seg for at «sånn er det», til å innse at de tar fullstendig feil.
   Har tatt første natt i leiligheten nå, det var supert! :D

Comments are closed.