[Uke 45, kortfattet]

0

Notat til meg selv: Mer bilder, mer bilder.

 • Hvitevarer levert! Kjøkken nesten ferdig montert! Snart flytting!

 • Fikk endelig oppfylt min livslange drøm om krystallysekrone. En liten en, altså.
 • Ferdig med begge tegnspråkkurs for høsten. Fortsetter med de samme gruppene på nye nivåer i januar, og håper egentlig på å få en nivå 1-gruppe også.
 • Hadde en skikkelig bra ballettklasse på onsdag, maks mestringsfølelse! Men da jeg skulle prøve å få til et ganske utfordrende hoppetrinn, holdt jeg på å få kneet ut av ledd, brekke leggbeinet og forstue ankelen samtidig. Heldigvis slapp jeg unna med litt skrekk i livet og et par hakk i stoltheten. Puh.
 • Torsdag var jeg supereffektiv! Hentet ned de få tingene mine fra loftet her jeg bor; dro til Sofienberg minigjenbruksstasjon med ting som har ligget og hopet seg opp i over et år; blodprøve; IKEA-tur for å kjøpe dusjhylle, men da jeg gikk ut etter en times tid, hadde jeg masse ting og tang, unntatt dusjhylle… Fikk kjøpt den likevel; innom mormors leilighet for å putte lyspærer i alle lampene (Gjett om det er lyst der nå!); danset vogue og waacking; flyttet alle klærne mine fra kommoden til oppbevaringskasser til å ha under senga, slik at jeg kan gi bort kommoden før jeg flytter; og helt til slutt, språkvasket litt.
 • På IKEA impulskjøpte jeg en liten duftlys. Hvis jeg ikke kan få idiotnaboen til å slutte å røyke inne, kan jeg i hvert fall overdøve (overlukte? overdufte?) ham med den liflige duften av røde bær.
 • Hang opp krystaller i lysekronen i stuen og taklampen på badet. Tok meg bare et par–tre timer, men ah! så nydelig det ble!

 • Lørdag kveld ble jeg med Ingrid i Operaen for å se Back to the future. Vi var begge et par trøtte strømper, men etter forestillingen danset vi nærmest hele veien til Jernbanetorget. Det er sånn som skjer når man ser fine danseforestillinger.

 • Jeg stikker innom leiligheten rett som det er bare for å se meg rundt. Seriøst, jeg blir mer og mer forelsket for hver gang jeg er der, og jeg storgleder meg til å flytte inn!

 • Var innom antikvitetsbutikken i Sannergata en tur for å se om de hadde en stumtjener. Fant en nesten perfekt stumtjener i helt riktig stil og størrelse. Den er dessverre trefarget, men jeg fikk femti kroner i avslag for den, så jeg får bare trå til med sandpapir og svart maling.
 • Ble ferdig med språkvask på en oversatt ungdomsroman. Veldig spennende bok, men litt slitsomt å sitte stille og lese på dataskjerm, selv om det egentlig ikke var så mange sider pr. dag.