[Uke 42, Ravi edition]

4

Mandag

 • Brukte dagen på å lese korrektur og sende en haug med e-post i alle retninger. Kjedelig, men nødvendig. Brukte også litt tid på å se etter hvitevarer, kraner, servanter et cetera til leiligheten. Ifølge HTH, som vi valgte som kjøkkenleverandør, kan kjøkken leveres i uke 45, og fra arbeidsleder fikk jeg beskjed om at leiligheten kommer til å være ferdig i uke 43. Nesten i mål nå!
 • Søvnløs. Her prøver jeg å få døgnet på rett kjøl, men så motarbeider kroppen og hjernen meg. Takk, liksom…

Tirsdag

 • Med bare én time på øyet og en kopp kaffe innabords satte jeg ny personlig rekord i antall timer på jobb OG antall jobboppdrag på ett døgn. Arbeidsdagen startet i 9-tiden langt uti gokk med innspilling av Ravis tegnspråkmusikkvideo, så direkte til Nydalen for tre timers overtrøtt tegnspråkkurs, før jeg rundet av med sjokoladeboostet korrekturarbeid hjemme i sofaen etter midnatt en gang. Ikke noe stress i det hele tatt, absolutt ikke.
 • Noen bilder fra innspillingen:

 

Onsdag

 • Sov som en stein helt til 9, gjett om det var deilig etter gårsdagens søvnunderskudd.
 • Ble ferdig med å lese korrektur, gjenstår bare å bla gjennom en gang i løpet av morgendagen, så er manuset klart for levering.
 • Tegnspråkkurs på kvelden, pausene ble brukt til å mingle med nivå 5-deltakerne mens jeg forsikret mine nivå 1-elever om at en dag kommer de til å være like flinke.
 • Ble litt sen leggetid fordi jeg ble sittende og skrive e-post, men det var det verdt.

Torsdag

 • Litt somlemorgen før jeg kjørte på med korrektursjekk. Merker at jeg er litt ute av trening/rutine som korrekturleser, trenger å finne tilbake til et system som er effektiv og ikke ender med at jeg må dobbelsjekke fire forskjellige ting samtidig.
 • Stakk innom Elkjøp og bestilte hvitevarer til kjøkkenet. Vaskemaskin, oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og kjøleskap til en pris jeg kunne fått 416 og en halv burrito for. Hvor kan jeg bytte inn voksenpoengene mine mot et gavekort?
 • Vogue og waacking på kvelden ♥

Fredag

 • Tok et møte med Ravi for å skikkelig finpusse på tegnspråk-syngingen hans, han begynner å få taket på alle detaljene og koordinere dem, så det blir veldig bra!
 • Dro til Alnabru igjen, denne gangen for å kjøpe taklampe til badet. Heldigvis for meg viste det seg at Skeidar har 30% rabatt på alle lamper for tiden, så jeg fikk to lamper (bad og soverom) til 122 kroner mindre enn den ene lampen jeg trodde jeg hadde råd til. Hurra for rabatt!
 • Hadde skikkelig treningslyst hele dagen, så tok meg en kveldstur til treningsstudioet. Alltid digg å trene når man virkelig har lyst til å trene!

Lørdag

 • Stod opp skikkelig tidlig for å begynne arbeidsdagen ute i gokk i 6-tiden, men fikk med meg det flotte synet av Venus, Jupiter, Mars og Merkur på nattehimmelen, i tillegg til den nydelige soloppgangen.
 • Filmet hele dagen, først på en slette på Skui, så i en privatbolig i Sandvika, og til slutt et par kjappe opptak nær Storo. Mye gøy som skjedde i løpet av dagen!

Søndag

  • Relativt tidlig opp og hopp i dag også, men heldigvis skulle dagen starte så å si i nabolaget og «bare» klokka 08.15. Vi filmet noen innendørsscener på filmskolen Noroff noen timer, så flyttet vi oss til Tanum kirke, der vi ble møtt av maaaaaange barn og voksne som skulle være statister i musikkvideoen. Sånn gikk det:

 

 

 • Alt i alt en veldig lang og slitsom helg, men også utrolig fantastisk! Mange flinke og hyggelige medarbeidere både foran og bak kameraet. Gå inn på Fjesbok-siden til Poptegn og trykk «Like» for å få oppdateringer på hvordan det går med musikkvideoen, eller følg Ravi på Instagram. Selve musikkvideoen blir lansert rundt nyåret, tror jeg.

4 kommentarer til “[Uke 42, Ravi edition]

 1. Her er det lenge siden jeg var innom! Etter at jeg ga opp bloggingen litt sjæl, har jeg også blitt fryktelig dårlig til å sjekke andres blogger :/ Men ser jo at jeg ikke har noen grunn til å ikke stikke innom!

  Så gøy at du jobber med Ravi! Hadde ham innom i sommer for en prat, skikkelig omgjengelig og trivelig type :)

  1. Ja, veldig lenge siden! Håper det blir bitte litt mer blogging (kanskje et månedlig innlegg?) fra deg :)

   Skikkelig omgjengelig og trivelig er han, ja!

 2. Er i utgangspunktet ikke så fan av Ravi (mest fordi rettskrivingshjertet mitt ikke helt takler Ravi-staving og fordi jeg tidligere har brukt masse tid på å irritere meg over det ene refrenget i E-ore der det bare synges baby mange ganger, jeg er fullt klar over at dette egentlig er helt teite ting å frustreres av), men han virker veldig sympatisk og det høres utrolig spennende ut med Ravi-musikkvideoen du er med i. Gleder meg til å se den :) Høres ellers ut som en interessant uke med mye spennende på timeplanen og håper du har det fint :)

  1. Hehe, jeg skjønner hva du mener! Ikke alltid lett å dechiffere hva som står i underteksten i videoene hans. Men at han er en sympatisk og hyggelig fyr, kan jeg skrive under på!

Comments are closed.