[Uke 40, New York-edition del 2]

1

Mandag

 • Slappet av «hjemme» i ARs leilighet i Brooklyn mesteparten av dagen, leste Blue is the warmest color, som viste seg å være tusen ganger bedre enn filmen, som jeg ikke likte i det hele tatt.
 • Kom meg omsider ut og etter å ha svettet hele veien til Manhattan (plutselig dukket det opp en varmebølge gitt), fant jeg frem til Brooks Atkins-teateret for å være sikker på at jeg visste hvor det lå. Når man flyr åtte timer over Atlanteren, er det veldig lurt å ikke komme for sent til en forestilling man har betalt sjelen for å se.
 • Spring Awakening var intet mindre enn FANTASTISK. Forestillingen overgikk alle mine forventninger, og det var aldeles nydelig å se hvordan alle elementene og skuespillerne så naturlig fløt sammen i en helhet.
 • Etter showet var jeg #totalfangirl. Tror ikke føttene mine var borti bakken igjen før neste dag, så høyt oppe svevde jeg etter teater- og fangirlopplevelsen.
 • Her er forresten et bilde av Michael og meg på Times Square med reklameplakaten for Spring Awakening:


Tenkte at det var på sin plass med litt bildebevis ettersom jeg ikke har vært så flink til å knipse bilder her denne gangen. Men hvis dere har lyst til å se bilder jeg knipset forrige gang jeg var i New York, er det bare å gå inn på stikkordet Løs i USA.

Tirsdag

 • Ny avslappende dag med pusling og rydding og lesing.
 • Tilbrakte kvelden på The McKittrick Hotel med showet Sleep No More, som er samme slags forestilling som The Drowned Man, som jeg så i London i fjor. Publikum får masker, finner en eller annen skuespiller og følger dem en runde. Det var hundrevis av mennesker som absolutt skulle følge samme skuespiller samtidig, så jeg følte at jeg ikke fikk med meg så mye av historiene i forestillingen. Men jeg fikk sett mye av interiøret (en hel etasje var utformet som et mentalsykehus!!) og ganske mye dansing, så det ble en interessant kveld uansett.

Onsdag

 • Var på en siste danseklasse med Jana!
 • Brukte dagen på å rydde litt og gjøre klar til hjemreisen.
 • Var på middag hos Michelle, med Michael og Hugh. Hjemmelaget veganmat, vegansk dessert, kattekos og «Cards Against Humanity», veldig koselig kveld!

Torsdag

 • Bam! Full forkjølelse da jeg våknet. Timingen kunne ikke vært bedre… Brukte noen timer på å pakke ferdig kofferten, rydde opp etter meg og snyte ut halve hjernen før jeg bega meg i vei mot Penn Station.
 • Stoppet på Chipotle for å nyte en siste burrito før jeg tok toget videre til Newark, og heldigvis var smakssansen fremdeles i behold.
 • Kom meg til Newark og flyet helt uten å gå meg vill. Ble bare bitte litt lost inne i kjøpesenteret Manhattan Mall, som hadde inngang fra undergrunnen og selv om det hang digre «EXIT»-skilt overalt, var det ingen av dem som faktisk førte til en ordentlig utgang. Men omsider fikk jeg vendt snuten hjemover.

Fredag

 • Døgnvill hele dagen. Prøvde å lese ferdig en bibliotekbok på biblioteket, men duppet av mellom hver setning, til stor underholdning for de andre besøkende.
 • Kort øve-møte med Ivar til musikkvideoen:

 • Tilbrakte resten av dagen til sengs med Jenny Lawsons nye bok, pizza, snytepapir og tegnesaker.Ingenting er som å komme tilbake til verdens beste seng.

Lørdag

 • Var innom Kvik på Alnabru for å få tegnet kjøkken og få et pristilbud slik at vi endelig kan ta en avgjørelse om hvilken kjøkkenleverandør som skal få stå for kjøkkeninteriøret i mormors leilighet.
 • Tok en tur til Bekkestua for å ordne et par bilder til musikkvideoprosjektet før jeg dro hjem og gikk inn i koma på sofaen resten av dagen, bare avbrutt av litt pastamiddag og Netflix.

Søndag

 • Sov til jeg våknet av meg selv i 12-tiden, utrolig deilig og høyst nødvendig. Føler meg nesten menneskelig igjen.
 • Middag hos moren min. Vi satt og så på pristilbudene fra HTH og Kvik. Jeg fikk litt bakoversveis da jeg fikk pristilbudet fra Kvik, men det var ingenting sammenlignet med sjokket da jeg oppdaget at det jeg trodde var prisen fra HTH, egentlig bare var begynnelsen av prislisten. Det viste seg at sluttbeløpet var sekssifret.  Jeez… Tilbake til skratsj. Skal prøve å dra innom IKEA og Norema for å se om det er mulig å få langt rimeligere kjøkken.

Én kommentar til “[Uke 40, New York-edition del 2]

 1. Høres ut som en fin uke selv om det var synd med forkjølelsen og hurra for New York, høres ut som en kjempefin tur :) Og jeg likte jo filmen «Blue is the warmest color» selv, men jeg er enig i at boka er bedre, godt hjulpet av at jeg er veldig glad i grafiske romaner hvis jeg syns tegnestilen er skikkelig super.

Comments are closed.