[#TylerOakleyFangirl #SpringAwakeningFangirl]

3

Jeg visste ikke hvor fremtreden min indre fangirl kunne være før jeg traff the one and only… TYLER OAKLEY! Her følger en gif-illustrert historie av hvordan det gikk:

Michael og jeg var på vei ut av teateret etter en helt utrolig fantastisk teateropplevelse (mer om det lengre ned i innlegget) da jeg plutselig fikk øye på en blond mann rett foran meg. Det gikk et par sekunder før jeg reagerte slik:

Jeg klarte å brøyte meg frem til ham og nappet ham i jakkeermen, fortsatt i fangirl-modus. Han reagerte slik:

Mens Michael, som ikke er fangirl (eller fanboy, for den saks skyld) reagerte slik:

Jeg fikk klem! Tyler Oakley klemte meg! Og resten av kvelden var jeg sånn:

Ok, nok #tyleroakleyfangirl, over til Spring Awakening: Karoline, jeg lover at det skal komme en anmeldelse her i løpet av høsten, men først må jeg bare lande litt og summe meg. Teateropplevelsen var så fantastisk at jeg måtte takke hver skuespiller personlig etter forestillingen, og jeg synes at alle jeg kjenner burde slippe alt de har i hendene for å hoppe på første fly til New York og få med seg denne forestillingen.

Jeg sa «Thank you» til de fleste av de hørende skuespillerne, og slo av en prat med de døve/tegnspråklige skuespillerne. Det var en stor glede å få prate med selveste Marlee Matlin, som er et ikon i tegnspråkverden, og med Camryn Manheim, fra Ghost Whisperer, og med den utrolig hyggelige og talentfulle Daniel Durant, som husket meg fra da Teater Manu spilte i LA i fjor vår. Alle jeg pratet med, ble imponerte da jeg fortalte at jeg faktisk fløy hit helt fra «Norway» bare for å se Spring Awakening, og alle spurte om jeg kjente Ipek fra Teater Manu og alle fortalte at de har veldig lyst til å komme til Norge for å jobbe med Teater Manu en eller annen gang.

Greit, nå er jeg ferdig med å være fangirl. På tide å gå til sengs og drømme søtt om opplevelsen.

3 kommentarer til “[#TylerOakleyFangirl #SpringAwakeningFangirl]

  1. Spring Awakening pleide å være yndlingsmusikalen min (hadde ekstremt dilla på den i 2009-2010) og så gikk det over og nå har jeg andre musikaler jeg er mer glad i. Med det sagt så har jeg sett den i Oslo og lyttet mye til musikken og tror på at den nok kan være en helt fantastisk opplevelse. Og det høres ut som om oppsetningen du så var enda mer brilliant og jeg liker det jeg har lest om den om at de har både døve og hørende skuespillere og at Spencer Liff står for koreografien (sistnevnte en av flere SYTYCD-relaterte crushobjekter) så det er sikkert veldig verdt å få med seg. Så kult at du fikk møtt skuespillere og sånt etterpå, det må ha vært awesome og yay for fangirling ;)

    Har forøvrig ikke råd eller mulighet til å slippe alt jeg har i hendene og dra av gårde til New York og hadde jeg kunnet er det nok langt større sannsynlighet for at min førsteprioritet ville vært å få sett «Hamilton»-musikalen, men om folk har sjansen syns jeg å dra hele turen til USA for å dra på teater er en helt fenomenal ide og stemmer absolutt for :)

    1. Skjønner godt at det var yndlingsmusikalen din, nå som jeg har sett musikalen og virkelig opplevd følelsene, intensiteten og historiene, er jeg helt overveldet!

      Du som er så flink til å delta på konkurranser, kan jo prøve å delta på konkurranser der du vinner en tur til NYC. Hvem vet, kanskje du virkelig har vinnerlykken med deg :D

Comments are closed.