[15 store og små ting]

3


Det oransje ved bitkronen er farge som har blødd gjennom fra den andre siden. Kjedelig med kvalitetstusj (Prismacolor) som har slike svakheter. Heldigvis var det bare en tusj jeg testet ut, men ikke kjøpt. Har bestilt tusjer av et annet merke som jeg håper har mindre blødertendenser.

3 kommentarer til “[15 store og små ting]

 1. Dette er dumt spurt av meg; men hvor kjøpte du den 600-ettellerannet-ting å tegne-boka?

  Du utvikler deg reserfort forresten. Mye fortere enn meg. Så jeg burde kjøpe den boka og tegne ivei, så du ikke blir flinkere enn mei.
  Tralalei.

  :)

  1. Hehe, takk! ;)

   Jeg kjøpte «642 things to draw» hos Tanum i Karl Johans gate, og «642 tiny things to draw» hos Strand Bookstore i NYC. Har også «712 more things to draw», som jeg bestilte gjennom Amazon :) Det finnes enda flere andre versjoner laget av andre, men det er først og fremst disse jeg fokuserer på nå.

Comments are closed.