[Uke 37, kortfattet]

2

Jeg forandret litt på ukeslisten igjen, fordi forandringer fryder. Denne gangen er det noe helt så ordinært som ukedagene, men jeg hadde lyst til å prøve ut litt en mer sammenhengende måte å oppsummere uken på, istedenfor å «spre» en hel dag utover flere forskjellige punkter. Så får vi se hvor lenge jeg holder meg til denne versjonen!

Mandag

 • Ballettklasse med en av mine gamle danselærere fra Bårdar, koselig med gjensyn.
 • Vurderte å ta blodprøve i hver arm på to forskjellige steder på én dag (en prøve til fastlegen og en til spesialisten). Det ble med bare én blodprøve på Ullevål, takket være tidspress og min indre onkel Skrue (de tar 41 kroner på Fürst, de griske blodsugerne).
 • Ble endelig ferdig med å klippe videoene til tegnspråkkursene. Ikke mer kontorjobbing på meg fremover nå.
 • Var innom mormors leilighet en tur for å gjøre klart til torsdag, og da kom Ole fra entreprenørfirmaet med noen gulv- og fliseprøver. Iiiih! Liker godt den lyse parketten i midten i hjørnet øverst til venstre, og den lyse veggflisen av de fire flisene på høyre side.

 • Når man har drasset masse ting ned i kjelleren og opp til loftet, er det ingenting som smaker så godt som vegetarpølser i brød med masse sprøstekt løk på. Aaaaah…
 • Klarte å legge meg før midnatt! Kryss i taket. Hver eneste natt de siste ukene har jeg «somlet litt» med leggetid (vanligvis helt til 2-tiden…), og hver eneste morgen banner jeg på at «i natt skal jeg legge meg tidlig!»

Tirsdag

 • Jazzklasse med Tine Aspaas. Koreografien på slutten var rask, men jeg føler jeg fikk til den. Alltid stas med mestringsfølelse!

Et bilde publisert av @tineericaaspaas

 • Nøt det utrolig deilige været. Skulle ønske det kunne holde seg sånn hele høsten!
 • Satt i vinduskarmen i mormors leilighet og leste e-bok mens jeg ventet på bærehjelpen fra Renova. Det var utrolig avslappende å ha så mye grønt rett utenfor vinduet, og lukten av nyslått gress istedenfor eksos og røyk. Gjett om jeg gleder meg til å flytte hit!
 • Et nytt semester med tegnspråkkurs ble startet denne uken, og i kveld underviste jeg nivå 3. Døveforeningen endret nylig på nivåene, før var det nivå 0 til 4, nå er det 1 til 5, så både lærere og elever var litt nivåforvirret i begynnelsen.
 • Testet ut Fry’s «Chicken Style Burger», som jeg kjøpte i Sverige i sommer. Duftet utrolig godt (som fiskepinner, men bedre), smakte helt okei. Kjapp og lettvint kveldsmat når man sleper en svett, mørbanket og litt støvete kropp hjem etter en lang dag.
 • Relativt tidlig til sengs, bare litt etter midnatt. 26 dager til, så er dette forhåpentlig blitt en vane.

Onsdag

 • Grytidlig start på dagen, med både jazz og ballett. Dere aner ikke hvor fantastisk det er å endelig få danset masse i hverdagen igjen etter et veldig stillesittende år som student.
 • Krysset av flere ting på gjørelisten min, men tiden ble litt amputert fordi jeg prøvde å finne ut av hvordan jeg skulle aktivere det nye bloggdesignet. Brukte sikkert en time. N00b, much?
 • Lanserte det nye bloggdesignet! Jeg er så forelsket i det at jeg sjekker bloggen hele tiden bare for å beundre hvordan den ser ut nå.
 • Tegnspråkkurs igjen, nivå 1 (tidligere nivå 0) og gårsdagens nivåforvirring gjentok seg, med et par rombytte på kjøpet. Aaah! Men jeg tror jeg har oversikt over nivå og deltakere nå.

Torsdag

 • Droppet dagens jazzklasse av hensyn til hofteleddsstrekkeren, som nesten gjorde meg litt invalid i går, men utnyttet fritiden godt; kjørte tre vask, vasket taket på badet (av alle ting), skrubbet bryterne på ovnen og platetoppen, ryddet og tok oppvasken. Tegnet også litt og leste. Utrolig hva jeg får til bare jeg får startet motoren!
 • Var innom leiligheten fordi vi trodde vi skulle ha en kjapp møte med entreprenøren, men det viste seg å være en misforståelse. Leiligheten så akkurat ut som på tirsdag, men plutselig merket jeg hva som var annerledes: «Gamlis»-lukten i alle rommene og den råtne lukten fra badet var borte! Deilig å slippe gassmaske hver gang jeg må inn på badet.
 • Voguing og waacking! Jeg begynner å få ganske god kontroll over koreografi, men å improvisere vogue og waacking får fremdeles koordinasjonen til å henge seg opp. Får vel bare begynne å se videoer på YouTube for inspirasjon og danse mer hjemme. Dance like nobody’s watching.

Fredag

 • Ballettklasse uten pes fra rygg eller hofteleddsstrekkeren = Digg.
 • Klarte å ta feil buss to ganger da jeg prøvde å finne veien til Right Price Tiles, men kom frem til slutt og fikk tittet litt på fliser og parkett. Forresten, er det bare meg eller er den nye versjonen av Google Maps dårligere enn før? Synes appen var mye bedre før.
 • Kjøpte et par veldig streeetchy jeans som jeg kan bruke til vogue og waacking, for jeg føler at min indre dancing queen ikke kommer til sin rette i slappe joggebukser. Klær skaper kvinnen, vet dere.
 • Hadde en veldig morsom diskusjon med Asbjørn om hvilke norske parti som kunne vært hvilken karakter/fiende i Doctor Who. En dag må jeg lage en sånn bildememe ut av konklusjonene vi kom frem til. Dette er en start:

Lørdag

 • La meg sent i går og våknet av meg selv i dag, noe som førte til at jeg følte meg litt groggy og hadde bobleøyne. Kanskje det betyr at døgnrytmen min faktisk ble flyttet til det «normale» denne uken?
 • Dillet hele dagen, malte og tegnet litt. Jobbet litt (endelig!).
 • Nye matopplevelser: vegansk grønnsakskorma fra Amy’s Kitchen og Lindt-kuler av hvit sjokolade med jordbærkremfyll.

Søndag

 • Var på Boligmessen i Telenor Arena med moren min. Vi brukte omtrent tre timer på å tråkle oss frem og tilbake for å titte etter inspirasjon i hver eneste stand, og til slutt hadde jeg 3,5 kilo brosjyrer, visittkort, reklame osv. med (for det meste) inspirasjon til kjøkkeninnredning. Dette brukte jeg et par timer på å bla meg gjennom. Nå er jeg sikker på i hvert fall én ting: Jeg skal ikke ha høyglanset fronter på kjøkkenet.

 • Dagens matopplevelse: vegetarfars med hakket hvitløk, løk og blomkål med improvisert krydderi. Viste seg å være veldig godt!
 • Brukte kvelden på å tegne en busk (med referanse til Edward Scissorhands) og Bob Marley. Disse kommer i neste tegningoppsummering.

2 kommentarer til “[Uke 37, kortfattet]

Comments are closed.