[25/30]

6

I 2011 og 2013 startet jeg å svare på to forskjellige 30-dagerslister, men prokrastinerte dem begge ut i sanden. Gitte utfordret meg til å fullføre dem, så jeg begynner med den nyeste listen, som dere kan se i sin helhet nederst i innlegget. Jeg kommer ikke til å poste hver dag, dere skal slippe spamming ;)
Temaet for dette innlegget er «Noe du er stolt av».

Jeg er stolt av meg selv, av mange grunner. Blant annet for hvem jeg er nå, en person som er trygg på seg selv og selvstendig og får til ting hun går inn for å klare. Jeg er stolt over å være meg selv, at jeg ikke lar meg påvirke av hva andre synes og mener, men at jeg klarer å tenke selv. Jeg er blitt en sånn person jeg aldri trodde jeg kunne bli da jeg lå søvnløs som fjortenåring og var livredd for å bli voksen. Og jeg er stolt over at jeg har så mange evner; jeg kan danse, jeg kan tegne, jeg er en av Cappelen Damms favorittkorrekturlesere, jeg er en god tegnspråklærer, blant annet. Det høres kanskje pretensiøst ut å skryte så innmari av seg selv, men alle de overnevnte tingene har blitt fortalt meg av både partiske og upartiske mennesker, og jeg velger å tro på at det er sant og jeg velger å huske på det de gangene jeg trenger å minne meg selv på at jeg har mye å være stolt over.

Og så er jeg skikkelig, skikkelig stolt over ryddeinnsatsen min i mormors leilighet. Dét kommer jeg til å leve lenge på.

Resten av listen, i tilfelle dere har veldig lyst til å lese hva jeg skrev på de første 24 punktene i listen (og først nå, to år etterpå, oppdaget jeg at denne listen bare har 29 punkter, ikke 30, haha!):

6 kommentarer til “[25/30]

Comments are closed.