[17/30]

1

17/30
Høydepunkter og nedturer i året som har gått
Det ultimate høydepunktet var selvfølgelig å endelig flytte for meg selv igjen, bo alene akkurat passe sentralt i Oslo. Det har vært utrolig deilig. Det var også veldig stas å få reise til Island og Færøyene, og å dra på tivoli i København med en utrolig flott gjeng. Det var veldig befriende å få en unnskyldning fra en av de som bidro til å gjøre grunnskolen kjip for meg, jeg kunne endelig gi ordentlig slipp på den delen av fortiden etter det. Sommeren var fantastisk, varm og solrik. Å danse på Operaen var også en opplevelse.

Nedtur: Å oppdage at enkelte mennesker ikke er bra mennesker og at de lyver og sprer usannheter om andre, og forsøker å fremstille seg selv i et positivt lys, og at det er ekstremt slitsomt for meg å beskytte meg mot den negative energien de utstråler i lang tid. Hele våren føltes som en uendelig reise gjennom en hengemyr av mørke på grunn av dette, og jeg var så ubeskrivelig lettet da jeg endelig kunne sette meg på flyet til Island og komme meg vekk. Heldigvis var jeg ikke alene om dette.
Turneen i august var utrolig morsom, men også til tider preget av frustrasjon på grunn av flere ting.

Én kommentar til “[17/30]

Comments are closed.