[5/30]

0

5/30
Ti tilfeldige sanger fra mp3-spilleren
1. 10,000 Promises, Backstreet Boys (Ok, jeg er avslørt som den fjortisen jeg er. Jeg har fortsatt en drøss BSB-sanger på spilleren min. Men det kunne vært verre; det kunne vært Bieber.)

2. Fyrsta, Sigur Rós (Mp3-spilleren min elsker Sigur Rós. Denne sangen kommer alltid opp på random avspilling, til tross for at jeg har 2162 andre låter.)

3. Bohemian Rhapsody, Queen (Det sier vel seg selv.)

4. The Song of Purple Summer, Spring Awakening: 2006 Broaday Cast (Jeg har en del musikalsanger på spilleren. Hvem kan vel ikke like musikaler?)

5. I Am A Man of Constant Sorrow, O Brother, Where Art Thou? (Hvis noen spør meg hvilken film som er min favoritt, så må jeg plassere denne veldig høyt oppe på listen. Ikke minst på grunn av filmmusikken.)

6. Favourite Song, Heidi Marie Vestrheim (Hvis det er noen som kan kurere morgengruff raskt og effektivt, er det Vestrheim.)

7. We Are All Made of Stars, Moby (Musikkvideoen.)

8. Non so più, Fredrica von Stade i Le Nozze di Figaro med London Philharmonic Orchestra ved Sir George Solti (<fjortiscrush>Cherubino.</fjortiscrush>)

9. Into Space, Eskobar (Her har vi litt indie også!)

10. Shine On You Crazy Diamond, Pink Floyd (Hvordan kan man IKKE ha Pink Floyd i musikksamlingen?)

Jeg må forresten innrømme at utvalget i listen over ikke er så fryktelig tilfeldig, jeg trykket på Random helt til det dukket opp noe jeg kunne skrive litt om. Noe som kanskje er et tegn på at jeg burde rydde kraftig opp i samlingen. Få inn litt nytt blod. Kate Perry og Lady Gaga, f.eks. Jeg liker å lytte til musikk, jeg er bare ikke så innmari flink til å oppdage ny musikk nå som jeg ikke har internett, dvs. ingen Spotify eller YouTube. Nei, forresten, å oppdage ny musikk har jeg ikke gjort siden MTV sluttet å være MusikkTV og ble MøkkTV. Spotify fikk jeg egentlig aldri helt dreisen på og YouTube bruker jeg til å mimre nostalgisk over gamle musikkvideoer fra pre-MøkkTV-tid.

Som allerede nevnt, jeg hører på musikk fordi jeg liker det, men for meg har musikk også en liten terapeutisk effekt. Som en del hørselshemmede er jeg plaget av tinnitus. Til vanlig er det bare en lav susing i bakgrunnen som er lett å ignorere. I hektiske perioder eller når jeg er ekstremt sliten øker susingen gradvis til alt fra en lett propellfly til hundre jumbojet. Da kan dere banne på at det er en lettelse å sette på noe behagelig musikk og bare meditere til det går over.