[Uke 34, kortfattet]

2

Hendelser:
★ Jobbuke nesten hele uken. Språkvask på et manus. Og det nærmer seg start på tegnspråkkursene, så vi har brukt uken på å forberede materiale til alle kursene.
★ Syklet til Paradisbukta for litt svømming. Deilig at sommeren ikke er helt over ennå, jeg har mye å ta igjen etter å ha brukt hele juni og juli i mormors leilighet.
★ Jeg la omsider ut anbud på renovering av leiligheten. Snart er vi i gang!
★ Tirsdag morgen var porten til bygården min så innmari kilt fast at jeg brukte tre–fire minutter på å forsøke å bryte meg ut, før jeg ga opp og klatret over det to meter høye nettinggjerdet til nabogården. Heldigvis ble porten reparert i løpet av dagen, så jeg slapp å utføre samme kunststykke da jeg skulle hjem igjen.
★ Torsdag kveld var jeg på Subsdans for å lære voguing og waacking. Veldig morsomt, selv om armene føles som om de skal falle av!
★ Fredag hadde jeg avtale med et knippe byggefirmaer som tok kontakt etter at jeg la ut anbud. Blir veldig spennende å se hvem vi ender opp med å velge til oppussingen!
★ Fikk nesten hjertestans da en av overnevnte foreslo at taket skulle senkes. Som å banne i kjerka.
★ Var på Tusenfryd med flere fra SAFT. Veldig gøy! Litt nakkesleng dagen etterpå, dog.

Omgivelser:
★ Døveforeningen: kjøkkenet/møterommet og studioet.
★ Paradisbukta.
★ Subsdans.

Trening:
★ To danseklasser, et par styrkeøkter, tre sykkelturer og tre høyst ufrivillige springeøkter etter buss/trikk.

Kos:
★ Ligge og flyte i vannet ved Paradisbukta og se opp på en plettfri, blå himmel.
★ Litt ukos: Å ikke ha tid til å tegne, ikke engang bitte litt drodling, nesten hele uken. Tegnet en hengekøye på søndag.

Innkjøp:
★ Det er litt farlig å være kunde hos Amazon, for plutselig dukker det opp e-post om at de har salg på en bok man har siklet på. Det var en bok jeg uansett hadde planer om å kjøpe i New York, men billigere, så jeg slo til.
★ Kjøpte billett til forestillingen Sleep No More i New York. Like greit å få med seg mest mulig kultur når man likevel er der.
★ Oppdaget at Det merkelege som hende med hunden den natta skal tegnspråktolkes 4. desember! Har hørt mye bra om stykket, og jeg vet at han som har hovedrollen er utrolig flink! Gleder meg!

Nye oppskrifter/matopplevelser:
★ Pitabrød med Peppes’ pizzasaus, revet ost og marinert artisjokk. Perfekt størrelse hvis man er småsulten, og det smaker kjempegodt!

Kultur:
★ Tusenfryd med folk fra SAFT!
★ Var på Chat Noir for å se Silje og Ane gjør alle andre bransjer. Morsomme og flinke jentene!

2 kommentarer til “[Uke 34, kortfattet]

 1. Kjæresten til broren min kjenner faktisk de som hadde «Silje og Ane gjør andre bransjer», jeg har ikke sett noen av tingene deres på Chat Noir enda selv, men jeg håper å få gjort det etter hvert. Og hørtes ut som en uke som inneholdt litt av hvert, Tusenfryd var sikkert kos (var der for tre uker siden selv) og ååå, «Det merkelege som hende med hunden den natten» er et supert teaterstykke og et av de få stykkene jeg har sett på teater som ikke er musikal. Ellers synd du ikke fikk tid til å tegne og hurra for flere New York-planer (håper inderlig at jeg på et eller annet tidspunkt vil ha mulighet til å dra dit selv) =D

  1. Liten verden! Silje og Ane gikk på samme skole som meg (Bårdar), men på en av de andre linjene.
   Tusenfryd var kos, selv om det var mye mennesker og lang ventetid i kø.
   Nå gleder jeg meg enda mer til å se «Det merkelege som hende med hunden den natta»!
   Krysser fingrene for at du også kommer deg til New York en eller annen gang, den byen må oppleves :)

Comments are closed.