[Uke 35, kortfattet]

0

Hendelser:
★ Vi valgte entreprenør! Snart begynner oppussingen!
★ Ble endelig ferdig med vasken av en ungdomsroman som jeg har holdt på med i litt over to uker og fikk tilbakemelding fra oversetteren: «Super vasker!»
★ Dugnad. I øspøsregn.
★ Bakgårdsfest med mine snarlige naboer! Festen ble flyttet innendørs på grunn av fare for regn, men det gjorde ingenting, for da fikk jeg muligheten til å titte litt på enda en leilighet til i bygården! Oppussingsinspirasjon! Det var veldig hyggelig å treffe noen av mine fremtidige naboer. Mange godt voksne mennesker, men det er bare deilig å slippe ungsauer som fremdeles synes det er stas med vors, ute på byen og nach hver bidig helg.
★ Fikk tilbakemelding fra danselærere som var imponert over musikaliteten min. Yeey!
★ Hadde kink i skulderen hele fredag og mesteparten av lørdag. KJEDELIG!
★ Var på innflyttingsfest hos Pernille og Signe. Det endte med at alle døve gjester okkuperte stuen og forviste de hørende ut til (den mørklagte) bakgården. Hyggelig og morsom kveld!

Omgivelser:
★ PRODA! Endelig. De startet egentlig høstsemester forrige uke, men da var jeg jo opptatt med jobb, jobb og jobb. Nå skal det danses! Jeg har mye å ta igjen etter et veldig stillesittende studieår.
★ Litteraturhuset i forbindelse med lansering av Evig barnefri. Fint å være omgitt av så mange likesinnede!

Trening:
★ Seks timers dans på to dager! To jazzklasser, en ballettklasse og en waacking-klasse som ble utvidet med en uformell dance off.
★ Fire styrkeøkter. Jeg prøver å finne litt balanse i trening, f.eks. hvis jeg har danset to klasser en dag, så skal jeg ikke tvinge kroppen til treningsstudioet. Det er fort gjort å bli lei av å trene og danse hvis jeg trener sånn som jeg gjorde andre året på Bårdar.

Kos:
★ (Vegetar)pølse, fruktsalat, scones og marsipankake med mine fremtidige naboer!

Innkjøp:
★ Kjøpte boken Evig barnefri delvis på impuls. Jeg hadde jo tenkt å kjøpe den en eller annen gang, men da ville jeg ikke fått en signert utgave.
★ For et par uker siden kjøpte jeg 712 more things to draw, som lå i postkassen denne uken! Gleder meg allerede til å ta den i bruk om cirka 631 tegninger senere.

Nye oppskrifter/matopplevelser:
★ Fikk hjemmelaget scone, bakt av en ekte briter. Veldig god.

Kultur:
★ Lansering av boken Evig barnefri på Litteraturhuset, med debatt.