[Uke 33, kortfattet]

4

Hendelser:
★ Jeg glemte rent å nevnte at jeg var i et møte med Poptegn i uke 32. Tidligere i sommer fikk Poptegn prosjektstøtte til å gjennomføre en tegnspråkmusikkvideo med ingen ringere enn Ravi! Og nå er vi i gang med alt som skal fikses og ordnes til filming i september!
★ Leiligheten og kjellerboden ble omsider tømt! Og det føles som om de har vokst flere kvadratmeter.
★ Jeg ble for en stund siden spurt av Norges Døveforbund om jeg ville henge med dem i Arendal og gi folk lynkurs i tegnspråk. Nå kan minst 50 mennesker, deriblant Venstre-politiker Abid Raja, si hva de heter, hvor de er fra og at de synes tegnspråk er utrolig fantastisk, takket være meg.
★ Natt til fredag satt jeg ute på verandaen der vi bodde i Arendal. Da jeg omsider trakk innendørs rundt kvart på to, hadde jeg fått med meg hele 14 stjerneskudd! Neste år må jeg ta meg en fjelltur langt fra sivilisasjonen så jeg kan se enda flere stjerneskudd.
★ Vet ikke om det skyldes stoffskiftet eller sjokk, men jeg fikk i hvert fall skikkelig hjertebank da jeg leste noe uventet i løpet av uken. Gikk fra 60 i hvilepuls til nesten 160 på under to minutter. Litt sær opplevelse å kjenne hvordan pulsen bare føyk av gårde.

Omgivelser:
★ Arendal! Første gangen jeg besøker byen, søt liten sørlandsperle.
★ Det søte Arendalshuset som NDF leide i forbindelse med Arendalsuka. Jeg likte interiøret så godt at jeg tok noen bilder som kan brukes som referanse når jeg skal vise hva jeg vil ha i leiligheten.

Antrekk:
★ T-skjorte med NDF-logo på ryggen og forsiden. Skal man jobbe som et team, får man gjøre det ordentlig.
★ Den nye Doctor Who-t-skjorta fra Threadless! Og de tre T-skjortene med hemmelig design:

Trening:
★ Løp opp den grusomt bratte bakken opp til der vi bodde. 130 meter på 59 sekunder, med skikkelig melkesyre i lårene de siste fem metrene.
★ Litt løping som oppvarming, og to styrkeøkter.
★ Søndagssykkeltur fra Sandvika til Oslo i deilig vær.

Kos:
★ Passet på Idas to puddelvalper; en toypuddel og en dvergpuddel. Mye energi når de var i farta, men også små snorkfrøkener når de lå i sofaen.
★ Middag, veganskravling og spasertur med Siv.
★ Jelrik og Madde, som plutselig dukket opp ved NDF-standen for å si hei!

Innkjøp:
★ Ga en donasjon til produksjon av en ny og hysterisk webserie, Don’t Shoot The Messenger:

Nye oppskrifter/matopplevelser:
★ Prøvde ut en ny daal makhani i Arendal. Veldig mye bønner, som heller ikke var helt ferdigkokte.
★ Stakk innom Prana Kafé for en rå, vegetarisk lunsj. Spinatsuppen var åkei (min indre femåring slo seg vrang), hummusen var litt funky, men skogsbærkaken var god. Fant forøvrig det litt pussig at kafeen fremstiller seg som vegetarisk når de har lammeskinnsfeller på benkene.
★ Prøvde å lage varme ostesmørbrød med artisjokk. Må jobbe mer med oppskriften før den blir perfekt.

Kultur:
★ Arendalsuka er mest politikk, men tydeligvis en stor greie, så får kalle det en kulturell opplevelse.
★ Nevnte forrige uke at jeg fikk sett Ravis nye video «Årner sæ». Nå er den offisiell!

4 kommentarer til “[Uke 33, kortfattet]

 1. All of Space and Time-T-skjorta er superfin! Vurderer til å kjøpe den til en Whovian-venn. Jeg har egentlig alltid vært fan av Ravi, han virker som en kul og hyggelig fyr – og Jo Nesbø. Twin Peaks oppdaget jeg senere, men elsker det. Veldig spent på neste sesong – tenk at de faktisk fulgte opp 25 years later.

  1. Den er dødsfin! Vurderer å kjøpe seks til, så jeg kan bruke den hver dag!
   Jeg kan bekrefte at Ravi ER en kul og hyggelig fyr ^_^
   Jeg så Twin Peaks for noen år siden, men klarte liksom ikke helt forstå hypen rundt det :/ Synes likevel det er veldig morsomt med Twin Peaks-referansene i «Årner sæ»! MEN, jeg har spist verdens beste kirsebærpai i samme by der de filmet serien, bare 15 meter fra kafeen der man får «damn fine cup of coffee» ;)

 2. «Nå kan minst 50 mennesker, deriblant Venstre-politiker Abid Raja, si hva de heter, hvor de er fra»
  De er veldig viktig å kunne! Hehe. Du er morsom når du ikke prøver engang, vet du det? :)

  1. Veldig viktig, det sier jo alt om hvem de er ;)
   Og da Arendalsuka var over, hadde minst 300 mennesker vært innom for å lære seg dette! En annen tok over jobben de siste to dagene, og godt er det, for ellers ville armene mine falt av :p

Comments are closed.