[Uke 14, kortfattet]

0

Bragder:
★ Kom endelig i gang med eksamensoppgaven, og heldigvis er det fortsatt over en måned til innleveringsfrist. Jeg har en tendens til å utsette ting til siste øyeblikk, med «Jeg jobber best under press» som unnskyldning, til tross for at hele greia ligger i hjernen og forsøker å gnage seg ut i friheten.
★ Kom endelig i gang med den siste praksisrapporten, og det er også et par uker til innleveringsfristen. Forrige gang skrev og leverte jeg praksisrapport samme dag som fristen. Kanskje jeg begynner å lære nå?
★ Kom endelig i gang med løpingen og styrketreningen etter to uker på Netflix- og praksiskjøret. Det var de vondeste 3.2 kilometrene jeg noensinne har løpt. Nå er det under en måned til jeg liksom skal løpe ti kilometer, så heretter er det ingen nåde.
★ Kom endelig i gang med å lage showreel. Tok meg bare hele høsten og vinteren. Det var et deilig punkt å krysse av på to-do-listen min.

Treningstid:
★ Litt under fem timer. Prøvde meg på to timer med vogue, en undergren av hip hop. Veldig kul og sexy dansestil, selv om det føltes som om armene skulle dette av.

Opplevelser:
★ Fikk en e-post som jeg sendte til meg selv for ti år siden. Det var litt kleint å lese den, som å lese gamle fjortisdagbøker. Kjære 19-årige meg: Ja, jeg ble danser til slutt. Nei, de fleste av disse bekjente har jeg ikke kontakt med lenger, ihvertfall ikke psykopaten eller dramaqueena du nevnte. (Du trenger å bli en bedre menneskekjenner, forresten.) Ja, jeg er fremdeles B-menneske, men i litt mindre grad enn deg. Tjueårene blir litt turbulente, så du er advart, men stort sett bra. Klemz.
★ Opplevde at pulsen gikk fra rolig «nettopp stått opp av senga»-puls til 135 slag i minuttet en morgen. Alt jeg gjorde, var å tenke en litt spennende tanke. Høyt stoffskifte, ftw.

Besøk:
★ Jeg har allerede nevnt at jeg besøkte faren min, men glemte helt å legge ved et bilde av Gisle! Se så søt han er når han tigger mat:

Kos:
★ Middag, sjokoladeraid og cupcake/kaffe i Trondheim med Marthe fra Teater Jafnadhr!

Innkjøp:
★ Sjokolade fra Sjokoladebutikken i Trondheim.

Outfit:
★ Den nye t-skjorten min fra Threadless kom i posten. Yeah, science, bitch! Apropos Threadless, jeg trenger denne t-skjorten: Rude Rainbow.

TV-serie/Film:
★ Begynte å se på Dance Moms på Netflix. Hele høneflokken av mødre er jo splitter pine sprø! Og danselæreren har tydeligvis aldri studert pedagogikk, slik som hun pusher de ungene.
★ Fortsatte med 3rd Rock From The Sun.
★ Så skrekkfilmen Oculus. Den var ikke så veldig skummel (heldigvis, tror ikke hjertet hadde tålt enda en spennende tanke til), men det var litt traumatisk å se Amy Pond bli spiddet. Doktoren hadde garantert klart å ødelegge speilet…
Valley of the Dollsfra 1967. Jeg leste romanen for mange år siden, så det var kult å endelig se filmen!
★ Apropos TV og film, forrige helg fikk jeg gleden av å se på vanlig TV. Man vet virkelig ikke hvor irriterende reklame er før man har levd uten TV i flere år. Takk og pris for reklamefri Netflix <3 <3 Bok:
★ Pensum og fagbøker. Faktisk en del spennende!

Omgivelser:
★ Mine tre favorittsteder i Trondheim: Persilleriet, Sjokoladebutikken og Fairytale Cupcakes.
★ Min kjære, solfylte leilighet!
★ De nesten tomme gatene i Oslo. Jeg tror faktisk at påske er min favoritthøytid (egentlig er det den eneste høytiden jeg liker), for da føles det som om jeg har hele Oslo for meg selv. Oslo er et deilig sted å være i påsken.

Sang/Video/Bilde:
★ Denne videoen: