[Smakebit på søndag – Art Before Breakfast]

15

"Art Before Breakfast", Danny Gregory (2015, Chronicle Books)

As you start to draw, you may start to hear voices. Don’t worry, that’s normal.
It might be your mother, your third-grade art teacher, your boss, or the devil himself.
The voice is reminding you of all the reasons that you are wrong to pursue your creativity: art is a waste of time, you’ll never be able to draw, the author is an idiot, you have laundry that needs folding, blah, blah.
Here’s how to respond to the hecklers. Don’t give in. Don’t argue. Smile politely and just say, «That’s great, we’ll talk about it later. Right now, I’m drawing.»

Denne boken tar for seg hvordan vi kan få tid til å tegne i løpet av dagen, skrevet på en avslappet og morsom måte. Jeg liker godt å tegne, men føler ofte at det er masse annet jeg er nødt til å gjøre først. Men tegning trenger ikke ta all verdens tid; fem minutter daglig før du spiser frokosten kan du tegne frokosten din. Det trenger ikke være et kunstverk à la Michelangelo, hovedsaken er at du tar en blyant eller penn i hånden og lar den møte et stykke papir.

Flere smakebiter finnes hos Flukten fra virkeligheten.

15 kommentarer til “[Smakebit på søndag – Art Before Breakfast]

  1. Det kan i grunnen overføres til andre ting man prøver å få tid til å gjøre i hverdagen. Det kunne jeg hatt bruk for :-) Ønsker deg en fin søndag!

  2. Kanske vore idé att ta upp tecknandet o akvarellmålandet igen… så länge det inte inkräktar på läsandet av böcker förstås! ;-)
    Tack för den inspirerande smakebiten!

  3. For en flott smakebit! Jeg likte veldig godt å tegne da jeg var liten, men etter hvert som jeg ble eldre forsvant interessen for tegning og bøkene tok over. Kanskje jeg kan bytte ut «tegning» med «lesing» sånn at jeg får lest enda litt mer iløpet av en dag? ;)

  4. Arh, jeg skulle ønske jeg kunne tegne! Men jeg har ikke artistisk sans i det hele tatt :( Flott smakebit og ha en fin søndag! :)

  5. Den här b oken har jag läst om :) tror att jag vet en person som skulle bli extra glad för den! Tack för smakbiten!
    Sv: Det ringer en skarp, stor, klocka om en berättelse om en pojke som inte kunde sova, leopard … Nu kommer jag fundera på det resen av dagen :) Kommer jag på vad den heter så återkommer jag!

Comments are closed.