[Uke 13, kortfattet]

2

Bragder:
★ Fikk besøk av en av lærerne mine sist tirsdag og kom meg gjennom både observasjon og utspørringen etterpå. Nå begynner jeg å få taket på læringsteorier, men befinner meg fremdeles i den proximale sonen.
★ Gjorde et intervju for Døves Tidsskrift og fikk skrevet akkurat 1200 ord på første utkast! Greit å komme i gang med skriving, selv om det overhodet ikke er relatert til eksamensoppgaven. Bare det å skrive, lese, notere og redigere er bra smøring for skrivemotoren.
★ Kom meg til Lillestrøm bare femten minutter forsinket den dagen det snødde så innmari.
★ Klarte å bevege meg fra Grünerløkka til Aker sykehus og tilbake på under en time den dagen det snødde så innmari.
★ Overlevde å bli nålestukket av en sadistisk sykepleier som brukte så mye kraft at hun nesten gjennomboret armen min og fikk meg til å hyperventilere og grine i fem minutter. We meet again, Mr. Blodprøveskrekk.
★ Kjøpte en diger tube med krem før jeg skulle ut og fly, og klarte å glemme å putte den i kofferten før jeg sjekket inn bagasjen. Oppdaget det da jeg stod i køen til sikkerhetskontrollen og ble litt blek om nebbet av tanken på å bli fratatt den og bli nødt til å bruke enda mer penger på en ny tube. Så jeg prøvde å gjemme tuben bak mangoen jeg tilfeldigvis hadde i sekken. Tydeligvis har mango gode kamuflasjeegenskaper, for jeg har fortsatt tuben!
★ Leste ut Inner Rhythm, som var som å lese om praksisperioden min på Vetland skole, og kom veldig godt i gang med Didaktisk arbeid, som jeg skydde som pesten hele høsten og vinteren. Det ble mange «Aha!»-opplevelser.

Treningstid:
★ Nøyaktig tre timer med dans. Men skylder på at jeg var dødssliten etter den übersosiale uken min forrige uke, og jeg måtte prioritere å lese og skrive.

Opplevelser:
★ Fikk melding fra en hyggelig dame jeg snakket med forrige uke, med en veldig spennende forespørsel. Jeg kommer tilbake med mer til… høst, kanskje?
★ Rakk dessverre ikke å fullføre koreografien som 2. klasse begynte med, men det var en veldig kul opplevelse å se de flinke elevene gjøre forskjellige ting de lærte av meg! Så nå har jeg veldig lyst til å fortsette å jobbe med koreografi selv.

Besøk:
★ Dro til Nord-Trøndelag for å besøke faren min og hilse på den nye «lillebroren» min, grisen Gisle Grisili.

Kos:
★ Storkoste meg med masse alenetid. Man lærer virkelig ikke å sette pris på noe før det er borte, men nå har jeg lært at jeg ikke kan ha folk boende hos meg. Det var den drømmen om å bli verdens beste Couchsurfing-vert.

Nye oppskrifter/matopplevelser:
★ Curamed med ingefær, mentol, honning og timian. God smak og godt for å få smurt halsen.

Outfit:
★ Var teatervert på torsdag, så jeg dresset opp i pentøy.

TV-serie/Film:
★ 3rd Rock from the Sun. Det er noe med det å bli voksen og erfaren som gjør at denne serien plutselig viste seg å være morsommere enn da jeg så den som femtenåring.

Bok:
★ Didaktisk arbeid, Kitt Lyngsnes og Marit Rismark
★ Inner Rhythm: Dance Training for the Deaf, Naomi Benari
★ Uavhengighetens soler, Ahmadou Kourouma

Omgivelser:
★ Lillestrøm VGS.
★ Oslo Iyengar Yoga Senter på Majorstua.
★ Leiligheten min, helt for meg selv.
★ Kaffebrenneriet på Sagene.
★ Trondheim.
★ Ymse tog hit og dit, og et SAS-fly.
★ Nord-Trøndelag.

Sitat:

«Tusen takk for strålende arbeid i går. Veldig deilig å ha deg der, for da vet jeg at alt blir gjort effektivt og riktig.» – Alltid stas med slik tilbakemelding fra arbeidsgiver!

2 kommentarer til “[Uke 13, kortfattet]

    1. Så hyggelig å høre at du liker å lese sammendragene mine om uka som gikk :D Ønsker deg det samme! ^_^

Comments are closed.