[Smått manisk livstegn]

2

Snakk om flink blogger som lokker mange nye mennesker hit og deretter går inn i bloggedvale i evigheter. Jeg tror jeg må begynne å oppdatere bloggen fra den fine, nye smartfonen min, for nå ligger laptopen bare i et hjørne hjemme og støver ned. Og jeg må også finne noen minutter i ny og ne til å sette meg ned og slenge sammen et blogginnlegg. Disse minuttene har det vært ganske lite av i det siste; jeg er i full gang med Sjalusi på Teater Manu, leser korrektur så jeg nesten blir skjeløyd, underviser folk i tegnspråk og prøver å unngå å bli støttemedlem hos Sats. Dessuten har diverse lønnsslipp og andre viktige papirer fra 2013 bare samlet seg i en haug som vokste og vokste og liksom satte hele livet mitt på vent helt til jeg fikk et anfall av ryddetokt midt på natta, og ikke bare fikk jeg ryddet og sortert kjedelige saker, jeg fikk også unna en oppgave jeg har prokrastinert i grovt regnet tolv år: Rydde i pennalene og vaske dem ren for gammelt blekk. Plutselig fikk livet mer fart på seg. Hva skulle man gjort uten maniske ryddetokter?

Under følger et knippe bilder fra de siste ukene:


Leseåret 2014 har fått seg en pangstart. Jeg har allerede 15 bøker på leselisten og det er fremdeles januar, wohoo!


Gjensyn med Sarah Waters Fingersmith, en av de utallige skeive bøker jeg slukte da jeg var en aspirerende ung flatbanker.


Jeg har endelig lært å strikke vrangmasker. Wohoo.


Jeg har hengt på Kattehuset.


Vårtegn! Og så kom den fordømte snøen og ødela det som kunne blitt en helt perfekt byvinter.


Det beste med januar er at det er sesong for blodappelsin. Mhm…


Jeg var på «Fri og faglig fredag»-foredrag der Knut Nærum foreleste om Nytt på Nytt og hva humor er. Neida, han er ikke så lav i virkeligheten, det er bare tolken som står på tre–fire paller for at alle skulle kunne se henne.


Legg merke til hvordan den runde formen går igjen flere ganger i dette bildet. Komposisjon er innmari viktig. Det, og en søt kattunge.


Jeg tror kanskje det er på tide å bytte shampo. Duften falt visst ikke helt i smak.


Litt drodling.


Carlings har Jack Russell-hunder til 70% rabatt. Neida. Joda. Nei.

2 kommentarer til “[Smått manisk livstegn]

  1. Så fint drodlet og generelt fine bilder i det hele tatt og ååå så bra at 2014 har vært et bra leseår så langt. Har vært et virkelig fenomenalt leseår så langt for min del også og sånn i tillegg til å ha en hel del uleste bøker i hyllene og litt ulest på Kindle-en min så har jeg også tenkt å gå bananas på hovedfilialen i morgen siden jeg ikke har vært på biblioteket på en stund og vips vil det bli ENDA mer å lese =D Hurra! Koselig innlegg, ha en super helg <3

    1. Takk, takk! Jeg tenkte jeg burde begynne å drodle mer, for jeg holdt på å bli ganske flink til å tegne da jeg var 17, men så bare… sluttet jeg å tegne o___O Jeg var på hovedbiblioteket i desember. Skulle «bare ha et par bøker», gikk ut med en stabel som var nesten like høy som meg, haha.

Comments are closed.