[Smakebit på søndag – Metro 2033]

22

"Metro 2033", Dmitry Glukhovsky

‘It’s the voices of the dead,’ Khan said quietly after Artyom had competed his narrative.
‘What?’ Artyom asked, surprised.
‘You heard the voices of the dead. You were saying that at the beginning it sounded like a whisper or a rustle? Yes, that’s then.’
‘Which dead?’ Artyom didn’t quite understand.

Denne boken lenket meg fast til sofaen de siste 250-ish sidene, og hadde det ikke vært for at jeg er nødt til å gjøre research til eksamensoppgaven min de neste ukene, så hadde jeg begynt rett på oppfølgeren! De neste ukene kan det hende jeg kommer til å poste smakebiter fra faglitteratur istedenfor skjønnlitteratur, men jeg skal gjøre mitt beste for å finne interessante smakebiter fra litteraturlisten min.

Flere litterære smakebiter finnes hos Flukten fra virkeligheten.

22 kommentarer til “[Smakebit på søndag – Metro 2033]

  1. Tror jag har denna bok på min läsplatta. Men det lär nog ta ett tag tills jag kommer till den. Men tack för smakbiten.

  2. Jeg har Metro 2033 her i hyllene et sted. Men jeg har ikke lest den. Det høres det virkelig ut som jeg må gjøre noe med! :-) Fint å bli pushet litt på å få lest bøkene jeg har som er ulest :-) Ønsker deg en fin søndag!

  3. Jag har varit sugen på den här serien ett längre tag. Smakbiten gjorde inte det hela bättre… ;) Ha en trevlig söndag.

  4. Har denne i bokhyllen min og der har den vært lenge. Den er jo så tykk at jeg nesten er litt redd for den. Så her for en stund tilbake et intervju av forfatteren, og da virket plutselig boken veldig interessant igjen, men jeg fikk ikke meg til å lese den. Men kjenner det er litt mer givende å lese om noen som har lest den og likt den. Kanskje jeg skal få det til en dag! :-) Takk for smakebit! Videre fin søndag! :-)

Comments are closed.