[Uke 11, kortfattet]

0

Bragder:
★ Overlevde nesten en hel uke med kreative/rare matkombinasjoner pga. forsinket lønn. Gikk sikkert ned ti kilo fordi jeg ikke kunne fråtse som vanlig.
★ Klarte å unngå å overføre penger fra sparekonto hele uken. Sparepenger er til krise/kos, og pengene på regningkontoen skal under ingen omstendigheter brukes til noe annet enn husleie og regninger. Min største frykt (nest etter å delta i Fangene på fortet og bli fanget i edderkopprommet) er å ende opp som deltaker i Luksusfellen.
★ Med en gang jeg omsider fikk inn studielånet, flyttet jeg penger inn på regningkontoen, og begynte å studere kundeavisen fra diverse matbutikker for å finne de beste tilbudene slik at jeg kunne bruke litt tid på å fylle opp kjøleskapet og skapene med matvarer, så jeg er bedre forberedt neste gang det blir smalhans. Puh!
★ Satt i gang med min egen «Marshmallow-test»: på grunn av mitt nye mål om å unngå å bruke for mye av studielånet mitt i løpet av måneden, fylte jeg opp kjøleskapet med tikroners sjokolade fra ICA. Vanligvis spiser jeg opp smitt og smule av alt sjokoladeaktig jeg har i huset, men nå skal jeg faktisk prøve å la godsakene få ligge i fred helt til neste helg.

Treningstid:
★ Nesten seks timer, fikk med meg to ballettklasser, og ellers løpt rundt på Bislett og pumpet jern.

Opplevelser:
★ Fikk gleden av å få personlig innføring i ordtaket «for godt til å være sant». Bare med en lettere omskrivning: «Hvis noe virker for godt til å være sant, så er det sannsynligvis oksebæsj.» Heldigvis tapte jeg bare ni kroner og en liten bit av stoltheten min på det.

Besøk:
★ Fotografstudent som var innom med bildet av meg så jeg kunne skrive en kort tekst og signere. Bildet kan dere se på utstillingen LIMBO – Identities in transition fra 19. mars!
★ Det var jobbhelg for min nye deltidsromkamerat, så det ble noen dagers besøk og skravling innimellom slagene.

Kos:
★ Vegetarpizza og film da jeg oppdaget at studielånet hadde kommet en dag tidligere enn ventet. Det var SÅ GODT!
★ Sitronmarengspai fra Hello Good Pie på selveste Pi-dagen, spist mens vi nøt sola.
★ Kafé med et nytt bekjentskap.

Innkjøp:
Drama og rytmikk for døve, en bok jeg tenkte vil være nyttig i forbindelse med eksamensoppgaven min.
★ MAT! Maaaat! Mat, fantastiske mat! Jeg har aldri vært så glad for å kunne fylle opp kjøleskapet før, bortsett fra når jeg var i USA og gikk amok hos Trader Joe’s.

Nye matopplevelser/oppskrifter:
★ Lagde frokost, lunsj, middag og kveldsmat med bare det jeg fant i kjøkkenskapene/kjøleskapet/fryseren. Det ble mye grøt, noen rare kombinasjoner (rosiner, svisker og veldig blaut sprøstekt løk), risotto med bare buljong og litt gammel parmesan, svampaktige soyaballer med ymse krydderi, bananiskrem og semi-sunne vafler.
★ Moren min lagde aloo gobi til søndagsmiddag, veldig godt!

Outfit:
★ Bomullsjakke istedenfor altfor varm og klumpete boblekåpe! Våååår!

TV-serie/Film:
★ Fant endelig ut hvordan Media Hint i Chrome fungerer, så jeg fikk sett min all-time favoritt heksefilm på amerikanske Netflix; The Craft.
★ En ettermiddag hadde jeg lyst på noe veldig lettbeint komedie, noe som førte til White Chicks. Noen ganger er prompevitser det beste som finnes.
★ Martin, min deltidsromkamerat, og jeg så en sinnsykt morsom film lørdag kveld, Rat Race.

Bok:
★ Ble ferdig med Metro 2033, som var litt «o-shit-o-shit-o-shit»-spennende.

Omgivelser:
★ For det meste leiligheten. Vi som har praksis på Lillestrøm, hadde «fri» denne uken, så tiden ble brukt til å lese ferdig bøker og begynne research til eksamen.

Sang/Video/Bilde:
★ Supermassive Black Hole, mikset og trikset med av den fabelaktige Jens.

Sitat: