[Smakebit på søndag – If You Ask Me (And Of Course You Won’t)]

5

You often hear about people who can’t wait to retire. When they’re sixty-five years old–that’s when they’ll start to live. And I think it’s so sad! My father was a workaholic who just could not stop working. He would talk about all the things he was going to do when he retired at sixty-five, and you knew he was whistling in the dark. And sure enough, he died at sixty-four and a half. He just couldn’t face it.

Ettersom jeg er i New York for tiden og skal være her i et par måneder, og forsøke som best jeg kan å ikke la meg friste til å bruke opp alle pengene mine på bøker, bestemte jeg meg for å gå til anskaffelse av et lånekort til New York-biblioteket. Jeg hadde glemt hvor stas det var med et flunkende nytt lånekort, og det var liksom ekstra stas å få adgang til alle bøkene i et bibliotek i et land du ikke opprinnelig er fra. Og enda bedre: Hvis du har Kindle, kan du låne ebøker og lese dem på lesedingsen. Noe sier meg at Amazon snart får en ny Kindle-kunde.

Utdraget over er fra Betty Whites memoar. Veldig artig å lese om hennes opplevelser i film- og TV-bransjen! Og det er tydelig å se fra teksten at Betty er en søt, liten dame, noe som gjør det enda mer koselig å lese. Jeg valgte dette utdraget fordi jeg er så enig: Du skal ikke vente med å leve til du er pensjonert. Lev HER og NÅ.

Flere smakebiter finnes hos Flukten fra virkeligheten.

5 kommentarer til “[Smakebit på søndag – If You Ask Me (And Of Course You Won’t)]

  1. Takk for en fin smakebit:) Er helt enig, lev her og nå:) Betty White er en stilig dame:) Kos deg videre i New York:)

  2. Takk for smakebiten! Betty White er ei fantastisk dame! Har sett noen episoder av Pantertanter, for jeg er vokst opp med ei mor som hadde fullstendig dilla ;))
    ENJOY!
    Pia xx

Comments are closed.