[Et kjapt tilbakeblikk]

4

Jeg skulle egentlig vært dypt inne i Drømmelandet nå, klokka er 2 om natten her i New York. Men hva hjelper det vel når man blir besatt av en plutselig trang til å komme à jour med bloggingen? Så jeg har redigert og lastet opp noen få av de 137 bildene som Hank tok da vi var på fottur til Deep Creek Hot Springs utenfor Los Angeles. Jeg hadde med meg kameraet da vi dro på fotturen, men… ikke minnekort. (Det er ikke den verste blunderen jeg har gjort i forbindelse med foto; en gang husket jeg ekstra batteri, men glemte kameraet.) Sikkert like greit at noen andre hadde ansvaret for å forevige turen for en gangs skyld, siden det har vært så lite bilder av meg i USA her.

Her har vi just ankommet startpunktet for fotturen og kladder oss inn med solkrem.

Fra venstre: Hank, Lisa, Christian, Rich, Wendy og moi.

Hvis dere ser nærmere på den store steinen på høyre side, kan dere se den søte, lille firfislen som stjal oppmerksomheten min.

Vel fremme ved de varme kildene. Vi tok noen seriøse bilder og noen ikke så seriøse bilder. Tenkte dere ville like sistnevnte best.

En ting jeg fant ut da vi kom dit: Nudister liker stedet. Jeg pådro meg kink i nakken etter alle gangene jeg plutselig måtte rette blikket i en annen retning fordi… menn… uten klær… Ja, dere skjønner tegningen. (Dere som ikke skjønner tegningen: Jeg er lesbisk. Jeg foretrekker å se pupper fremfor… menn… uten klær…)

Det var også masse småfisk i vannet der! Som syntes jeg smakte godt. Nam, nam, litt norsk kjøtt, liksom.

Legg merke til albinoen som er nummer to fra venstre. Det er faktisk hudfargen min etter nesten en måned i solrike Key West og to uker i Los Angeles. Og jeg har ikke engang vært særlig flink til å bruke solkrem (fy på meg). Selv Christian, som kom direkte fra vinter-Norge samme uke, har mer farge enn meg.

Her er vi på vei tilbake til bilen. Vi gikk oss litt vill og det var veldig fristende å gå tilbake til den deilige innsjøen og bare bli værende der resten av livet, men til slutt fant vi frem og kom oss til et sted der de hadde pizza og forfriskende root beer. (Jeg er blitt hektet på root beer, bare så det er sagt. Farlig godt. Farlig mye sukker.)

4 kommentarer til “[Et kjapt tilbakeblikk]

  1. Menn uten klær kan være forstyrrende for hvem som helst spør du meg.. Håper du kom deg inn i drømmeland etter hvert da!

Comments are closed.