[Postkort fra New Orleans]

2

Da jeg begynte med dette innlegget, satt jeg på bussen mot Flagstaff. Dessverre døde internettet på bussen før jeg rakk å bli ferdig, så jeg henger litt på etterskudd med oppdateringer her. Kjapp Flagstaff-oppdatering før dere får se bildene fra New Orleans: Jeg bor hos Brooke og Roger og kattepusen Einstein. Kjempekoselig! I morgen skal jeg til Grand Canyon.

Dette ble et veldig langt bildeinnlegg for jeg har ikke hatt mulighet til å oppdatere bloggen før nå. Jeg var travelt opptatt med å lese korrektur på en roman fra Cappelen Damm, og da sola omsider viste seg etter tre bråkete og regnvåte dager, hadde jeg bare to dager igjen i New Orleans. Ergo måtte jeg få med meg så mye som mulig på kort tid. I skrivende stund er jeg på vei til Flagstaff i Arizona med Greyhound-bussen. Jeg reiste fra New Orleans klokka 6 i dag morges, og har rukket å lese ferdig korrekturen og skrive reisebrev for et tidsskrift. Nå er det omsider bildetid!


Trikk! ♥

The Joy Theater. Sofaverten som jeg bodde hos, fikk billett til et burlesk-show her av meg i «takk for at jeg fikk bo hos deg»-gave. Det var et veldig artig show, med mye glamour, glitter og hud.

Jeg bestemte meg for å være bedre forberedt i forkant av reisen til Flagstaff, så jeg gikk til Greyhound-terminalen for å skaffe billett på forhånd. Frisk og uthvilt la jeg merke til alle de pene bildene som prydet stedet. Det var også fire store, flotte veggmalerier der.

Jeg fant Lush da jeg snublet rundt i det franske kvarteret. Først kjøpte jeg Squeaky Green-shampobar og fikk en prøve av Karma Kreme. Kremen var intet mindre enn fantastisk, så et par dager senere kom jeg tilbake for å kjøpe en boks, samt Karma-såpe.

De liker å pynte byen sin, de som bor i New Orleans. Ingen hus er like her.

Key West har Duval Street. New Orleans har Rue Bourbon. Fellestrekk: Masse fulle mennesker på kveldstid.

 

Jeg likte skiltet *blunk blunk fnis*

Gutten med den lysegrå T-skjorten kunne litt ASL. Han presenterte seg som «Cameron», mens kameraten hans på venstre side visstnok heter «Douchebag». Heheh.

Kattepus utenfor Louis’ hus.

Så utrolig smart å henge opp kasseroller og slikt i lysekronen! Veldig plassbesparende og dekorativt.

Louis tok med Anna, en svensk med-sofasurfer, og meg ut for å vise oss New Orleans’ musikkliv.

Ingen bildeinnlegg uten et bilde av noen som tar et bilde av noe.

Denne damen tegnet konserten mens den pågikk. Gid jeg kunne tegne like bra!

Ostekake. Ett ord: Gastrorgasmisk.

Her er trombonisten/sangere Glen David Andrews hos The Three Muses.

Anna og Louis på vei til byparken lørdag morgen.

I tilfelle du trenger kristne blomster…

Dette bildet tilegner jeg alle Ida’er jeg kjenner.

I byparken ligger det en skulpturpark. Skulpturene der er… utrolige!

Det var tilfeldigvis påskeeggjakt i skulpturparken lørdag formiddag.

Hihi.

Jeg var også innom både voodoo- og apotekmuseet i løpet av lørdagen.

2 kommentarer til “[Postkort fra New Orleans]

Comments are closed.