[Gøy og gammen i Flagstaff]

2

Om noen få timer setter jeg meg på bussen i retning Las Vegas. Jeg har hatt det veldig koselig i Flagstaff hos mine sofaverter Brooke og Roger (og den kosete lille kattepusen deres, Einstein ♥). Jeg hadde også en utrolig flott tur til Grand Canyon.

Einstein ♥

Karamelleple ♥

Brooke er flink til å lage mat og bake. I løpet av to dager har hun laget to forskjellige middager og bakt brownies og cookies til oss. Deilig å bli skjemt bort litt! (Og ja, jeg klarer fremdeles komme meg inn i alle buksene mine. De er faktisk blitt bitte litt løsere! Det er vel musklene i beina mine som svinner hen, tenker jeg.)

Den første kvelden moret vi oss med Just Dance 3. Snakk om å bli hektet på et spill! God og svett ble jeg også. Nå vet jeg hva jeg skal sette opp på ønskelista!

Tirsdag var det tidlig opp for å bli plukket opp og kjørt til Grand Canyon. Dette var utsikten mesteparten av veien og hvert øyeblikk ventet jeg å se målet åpenbare seg for oss. Det var denne dagen jeg lærte at det faktisk er masse skog rundt Grand Canyon. Jeg som alltid hadde trodd det var ørken.

«No language can fully describe, no artist paint the beauty, grandeur, immensity and sublimity of this most wonderful production of Nature’s great architect. [Grand Canyon] must be seen to be appreciated.»

C.O. Hall, Grand Canyon-besøkende i 1806.

Første stopp var Yavapai Point, så kjørte vi til Grand Canyon Village hvor jeg spaserte rundt i halvannen timen mens de andre dro for å spise (jeg hadde med matpakke, smarte meg). Deretter kjørte vi videre til Grandview Point (hvor vi kunne se gamle gruveinnganger i kikkerten) og Lipan Point. Imponerende utsikt fra alle steder.


Klikk på bildet for å se det i full størrelse. Sjekk detaljene i kikkerten.

Cirka midt i bildet ser dere en topp som kalles Buddha Temple.

«For en fantastisk utsikt… Se! Ekorn!»

Den blågrønne flekken midt i bildet er Colorado River. Neste gang jeg skal til Grand Canyon, skal jeg rafte nedover elva.

Ser dere også en indianer i dette bildet?

På kvelden tok Brooke og Roger meg med på innendørs klatring. Det var min første gang, og dessuten en evighet siden jeg har trent styrke, så min fremdrift (eller skal vi si oppdrift?) var heller laber, men gøy var det lell!

Etter noen forsøk på forskjellige grønne ruter klarte jeg å bestige denne veggen.

Veggen ser kanskje puslete ut, men med tanke på at jeg fikk litt høydeskrekk på første forsøk, så er jeg veldig stolt over at jeg klarte å komme meg til topps.

I dag ble en roligere dag, med morgenyoga på det lokale yogasenteret med Brooke og pakking av kofferten.

2 kommentarer til “[Gøy og gammen i Flagstaff]

Comments are closed.