[Positiv fornyelse]

2

Først presenterer jeg et par forsinket bilder:


Chocos bildeønske er herved oppfylt! Moi i den prikkete 50-tallskjolen min med ditto nylonstrømper og stæsj.

 


Meg med jentene i et av favorittbandene mine, Rhythm King and her friends. Yay!

Den siste uken har jeg vært forkjølet. Og igår så det ut som om jeg har klart å pådra meg brennkopper for n’te gang siden juleferien. Etter å ha fått raset/sutret fra meg idag, er jeg nå innstilt på å ikke fokusere på dette. «Jo mer du klager, jo mer får du å klage på», «negative tanker tiltrekker negative ting», «ond sirkel» et cetera.

Istedet skal jeg tenke positive tanker, fokusere på alt det gode jeg faktisk har og drikke brenneslete til alle brenner seg på meg (haha!). Brenneslete har en… uvanlig smak, men det er en smak jeg fort vennet meg til da jeg leste om alle fordelene som følger ved inntak av brennesle. Det gjelder bare å smøre seg med et tjukt lag tålmodighet; jeg er en slik person som forventer resultater fort, helst igår.

Brenneslete, blomstermedisin, meditasjon og gode tanker. Det kommer til å gjøre susen for meg. For å ikke glemme skoleprosjektet mitt: Jeg hadde opprinnelig tenkt å jobbe med impresjonistisk fotografering til langtidsprosjektet mitt. Dessverre viste det seg at jeg ikke var motivert nok for dette. Heldigvis fikk jeg grønt lys til å bytte til noe som interesserer meg mer, og jeg gleder meg til å komme i gang! Følg med, følg med!

Nå skal jeg hjem og slappe av med noen bøker. Jeg har vært flink til å bruke lånekortet mitt hos biblioteket de siste dagene. Hvis det er en eller flere bøker dere mener jeg bør lese, legg igjen kommentar!

2 kommentarer til “[Positiv fornyelse]

  1. >Ooh. Elsker kjolen + beltet!

    Og min bror har nettopp hatt brennkopper i to uker eller noe. Jeg går rundt og er livredd for at jeg skal få det, jeg også. Synes veldig synd på deg.

  2. >H&M er best ^^

    Så lenge du ikke tafser for mye på broren din og begge passer på å vaske hendene godt, så er det ingen fare for at du skal bli smittet :) Det er mest blant barnehageunger at det sprer seg fort.

Comments are closed.