[Bokorm]

6

Dagens unyttige fakta: Jeg leser i gjennomsnitt 2.3 bøker per uke. (Og da har jeg ikke regnet med den julen da jeg leste 22 bøker på to uker.)

Jeg har vært flink til å holde løftet mitt om å ikke kjøpe flere bøker. Bortsett fra Alice lengter tilbake av Tor Åge Bringsvær (som jeg bare måtte ha fordi den er verdens tøffeste barnebok) og Ge mig en dag till av Mitch Albom (som jeg kjøpte fordi jeg trengte å slå ihjel seks timers ventetid på flyplassen i Sverige, og fordi herr Albom er min nye favorittforfatter).

Jeg har laget en oversikt over bøker jeg har lyst til å lese eller er blitt anbefalt å lese. Jeg har nettopp gått litt amok i Mappa Mi hos Deichmanske bibliotek, og nå har jeg en solid haug med bøker på reservasjonslista, i tillegg til den voksende haugen med bøker som ligger på nattbordet mitt.

Det virker absolutt som om jeg har funnet tilbake til den store lesegleden jeg hadde da den gangen jeg hadde mer fritid enn skole, og jeg skal gjøre mitt beste for å klynge meg fast til gjennomsnittet mitt på 2.3 bøker/uken selv om det snart er skolestart.

Kanskje det er like bra at jeg ikke har internett eller tv hjemme? Det er den beste måten å konsentere seg på.

Og igjen: fortsett å anbefale bøker til meg!

6 kommentarer til “[Bokorm]

 1. >Jeg mistet lesegleden min da det ble plutselig ble masse skole og lite fritid. Trist, egentlig.

 2. >Emelie: Ja, det er trist når slik skjer. Det er liksom masse annet man må og skal gjøre, og plutselig er det ikke noe tid igjen til å sette seg ned med en god bok.

  Skrinn sjel: Jeg fikk melding fra biblioteket idag om at jeg kan hente boka nå :)

 3. >Irene Nemirovsky
  Kristin Valla- Muskat; Turister
  Siri Hustvedt – Med bind for øyene
  Hanne Ørstavik – Like sant som jeg er virkelig
  Karsten Alnæs – Sabina

  Jeg ble nesten litt inspirert av deg, skal prøve å kutte ut litt på nettsurfing og lese selv:-)

 4. >»Stjernesamleren» – Suzanne Fisher Staples. Handling i Afganistan som Drageløperen (som du vel fremdeles ikke har lest). Skjønn bok, men ganske ærlig og sterk.

Comments are closed.