[Ny blogg! Bilder!]

0

Idag kom jeg endelig i gang med langtidsprosjektet mitt! Og jeg er så motivert! Det opprinnelige prosjektet gikk ut på å bedrive impresjonistisk fotografering. Lett nok iblant, men å fokusere på kun det ble fort fryktelig umotiverende. Heldigvis fikk jeg bytte til…. TADAAA! Gatemote! Ja, dere leste riktig: Ithil goes fashion! Jeg skal altså løpe etter kule mennesker på gata og trygle dem om å la meg fotografere dem. Hihi.

Dette prosjektet er en fortsettelse av det jeg jobbet med i forbindelse med tema 9. Under presentasjonen nevnte jeg at jeg kan tenke meg å jobbe videre med dette og starte en blogg. Nå har jeg omsider realisert ideen min. Deilig!

Nå skal jeg hjem og slække. Har sittet på skolen/løpt oppover og nedover og rundt omkring i Oslo hele dagen. Planen for kvelden var å ta en porsjon yoga på SATS, men jeg føler jeg har vært aktiv nok idag. I tillegg skal jeg gjenta fotograferingen på fredag (viktig beskjed til alle kule mennesker: vær på Karl Johans gate mellom klokka 14 og 17 på fredag! På forhånd takk.)

PS: Lamasavn! Fem dager igjen! Jeg kommer til å være veldig, veldig, veldig klengete neste uke. Bare så du vet det.