[Palmesus og keramikk]

1

Morgentreningen, inkludert løpetur med de nye joggeskoene mine og litt grunnleggende styrketrening, ble en så svett affære (på en meget god måte, altså!) at jeg bestemte meg for at I DAG skulle jeg svømme, tett nese eller ei. Vannet var veldig, veldig, veldig deilig. Det var bare å hoppe i det, i motsetning til i norsk farvann der man går uti det kjølige vannet millimeter for millimeter. Men nå starter jeg i litt feil rekkefølge, badeturen ble det ikke noe av før etter det som kommer nå:

Jeg ble med Lori til skolen hennes igjen i dag, og på dagens timeplan stod keramikk. For tiden har skolen besøk av fire anerkjente keramikkunstnere fra Japan, så først fikk vi beundre hvordan de utførte håndverket sitt.

Alle filmet. Seriøst. Søk på «japanese ceramics FKCC» på youtube, kanskje det dukker opp noen videoer med de stikkordene snart?

Da vi hadde beundret ferdig, fikk jeg prøve meg på dreiebenken (det er vel det det heter? Eller?) for første gang siden sjette eller syvende klasse. På bildet over ser dere det fineste jeg lagde. Spiral på selve dreiebenken. Jeg bør ikke legge vekk danseskoene til fordel for keramikken, for å si det slik.

Jeg har spist kake hver eneste dag jeg kom hit. Det er så vanskelig å takke nei. Eller, det er vanligvis  ikke vanskelig for meg å holde meg unna kake til hverdags, men det føles så uhøflig å takke nei hver gang jeg blir budt kake av vertskapet. Og de tilbyr meg kake hele tiden. Så, ja. Takk og pris for nye joggesko.

Onsdag kveld prøvde jeg meg på litt stjernefotografering. Ikke helt enkelt når man ikke har stativ, men det er jo gøy bare å prøve. I bildet kan dere se månen øverst. Den blå flekken nederst er trolig en UFO ettersom den ikke var synlig på himmelen da jeg knipset. Den var der på alle bildene jeg tok av månen, både første gangen og etter en ti minutters tid. Definitivt UFO, det er jo ikke så lenge til 21.12.2012, vet dere. Våre små, grønne venner planlegger nok en flott overraskelse til oss.

Én kommentar til “[Palmesus og keramikk]

  1. Så kult at du så en ufo, fine bilder og jeg var elendig på keramikk da vi hadde en periode med det på videregående (tegning, form og farge-linja), er ganske overbevist om at jeg ikke ville vært særlig mye bedre nå. Fin spiral da og kakene så gode ut :)

Comments are closed.