[Kjapp oppdatering fra Conch-republikken]

4

Som dere kan se, er jeg veldig populær her. Spesielt blant myggen.

I dag (onsdag) var jeg på Florida Keys  Community College og hadde biologi med Lori. Jeg klarte å følge sånn noenlunde med da jeg fikk låne boken hennes. Dagens emne var biologisk mangfold, og det er jo ikke et direkte uinteressant emne å få med seg.

Etter skoletid dro vi på AT&T IGJEN. Kan dere tro det? Tredje dag på rad. Jeg glemte nemlig meg i går kveld da jeg skrudde av mobilen, så da jeg slo den på igjen i dag, var det på’n igjen med feil PIN-kode tre ganger på rad og feil PUK-kode. Men denne gangen fikk jeg forsikret meg om at PIN-koden ble endret til en jeg faktisk kan, og jeg dobbelsjekket at det gikk an å låse opp mobilen uten hjelp av AT&T. Alle gode ting er tre.

Deretter var vi hos Champ’s og fant joggesko til meg. Ting og tang er jo så mye billigere i USA enn hjemme i Norge, og jeg trenger virkelig å røre litt på meg. Loris familie er veldig sjenerøs med måltidene sine, og innimellom føler jeg meg som en kalkun rett før Thanksgiving. Jeg kjøpte disse skoene, samt innleggssåler med støtte for fotbuen. Til sammen kostet det meg mye mindre enn bare joggeskoene alene ville ha kostet i Norge. Hurra for dollaren! I morgen blir det løpetur og styrketrening på denne foie gras-gåsen.

Vi var også innom matbutikken en tur. Der kunne Lori bekrefte myten om amerikanerne: Ja, amerikanerne er fryktelig glad i søtsaker. Det var kake, kake og mer kake OVERALT. Og ja, amerikanerne er nokså late. Ferdigkuttet grønnsaker og omelettrøre, for å nevne noe. Og de lurer på hvorfor de sliter med overvekt?

Det ble en liten spasertur i sentrum, der vi blant annet møtte denne pippipen som koketterte for kameraet.

Og vi så et brudepar! Måtte selvfølgelig dokumentere det, så jeg løp etter dem samtidig som jeg prøvde å justere innstillingene på kameraet. (Det var nesten så jeg begynte å vurdere å ha kameraet på Auto. Neida.)

På kvelden var det Potluck Supper i campingparken; folk tar med seg en rett hver og alle forsyner seg. Jeg forsynte meg av en slags grønt guffe som stod ved tortillachipsen. Da jeg smakte på den, trodde jeg et øyeblikk at noen hadde byttet ut saltet med sukkeret ved en feil da de lagde guacamolen. Det var ikke guacamole, men pisket pistasjekrem. Interessant, men veldig godt på jordbær!

Helsen min er fortsatt litt så-så, nesa er delvis tett, jeg nyser så det røsker godt i mandlene og halsen er litt hoven. Men satser på snarlig bedring!

4 kommentarer til “[Kjapp oppdatering fra Conch-republikken]

  1. Åh herligheten! Du skriver bra og tar supre bilder :) Denne bloggen kommer jeg til å følge med her altså! :) Skal selv overthere til høsten, men bare ett par uker. Men greit å fange opp litt tips her og der…

  2. Ja, skal på klassetreff i Iowa, men tenkte å stoppe i New York, Washington DC og New Orleans før Iowa :)

Comments are closed.