[Oppdatering-ish, bilde-ish]

2

Jah, så hva er unnskyldningen min denne gangen? Jeg har hatt ganske fullt opp i det siste. Enten var jeg opptatt med å pakke flytteesker, ommøblerere Teater Manu, lese meg skjeløyd på den ene korrektur etter den andre eller ligget i senga med hodet oppi en bøtte. Nå som jeg endelig er ferdig med den siste korrekturen, har avsluttet to tegnspråkkurs, liksom-flyttet og desinfisert alt jeg har vært borti denne uken, er det på høy tid å ta et par minutter til blogging.


Et bilde fra Kattehuset, det obligatoriske innslaget i ethvert bildeinnlegg.


Dette bildet tok jeg den siste gangen jeg gikk fra Bekkestua til farfars hus, litt sliten i armene etter å ha drasset med meg tung eske full av en nesten komplett samling med Nemi-tegneserier. Med tanke på at dette er n’te gang jeg flytter, fant jeg ut at det var på tide å ta et lite zen-oppgjør og frigjøre meg fra ting jeg egentlig ikke trenger. Dere aner ikke hvor mye saker jeg har kastet/resirkulert/gitt bort i det siste. Hva er egentlig vitsen med å ha masse ting når det meste bare ligger og støver ned? (Men jeg forsvarer mitt innkjøp av de to supernusselige kaninbordlampene. De tar mindre plass enn en kasse full av telys og telysholdere, altså.)

Du vet at du er litt lei av å pakke flytteesker når du går fra å sirlig merke esker med «Kjøkken» og «Bøker» til å bare kladde ned «Diverse ræl» på de siste eskene. (Jeg gleder meg til loppemarkedsesong starter. Det er fortsatt mye ræl nips jeg trenger å kvitte meg med gi bort.)

Da jeg omsider var ferdig med å pakke ræl og bare satt i et hjørne på gulvet og ventet på at flyttehjelpen skulle komme og bringe meg tilbake til Oslo.

Jeg har jobbet litt som teatervert hos Teater Manu. Fin-fin ekstrajobb, hyggelige kolleger, gratis mat og lønn. Forrige lørdag var jeg assisterende et-eller-annet-sjef fordi det var behov for minst to voksne ansatte til servering av voksensaft, noe som førte til at jeg ikke ble ferdig før rundt klokken ett om natten. Men det gjorde ingenting, FOR JEG FLYTTET TIL OSLO KVELDEN FØR! Dere aner ikke hvor deilig det var å ikke bruke mer enn ti minutter fra jobb til hjem, istedetfor den kjipe «rekke siste bane, krysse fingrene for at man rekker siste buss, men rekker ikke siste buss, så man må gå femten minutter i sprengkulde midt på natten»-turen hjem som bare tar en time hvis man er heldig.

Jeg hadde egentlig veldig mange planer jeg skulle gjennomføre straks jeg hadde flyttet, men disse planene ble noe forsinket på grunn av en veldig ubehagelig omgang med et norovirus denne uken. Jeg har heldigvis bare omgangssyke hvert tiende år, men en gang er en gang for mye, og følelsen av å være kvalm sitter i kroppen i en evighet. Yay.

Noen andre nyheter som er mye bedre enn norovirus: Jeg har brukt mye mindre tid på internett etter at jeg flyttet, og jeg har generelt bedre tid fordi jeg ikke trenger bruke så mye tid og energi på å reise mellom Oslo og ytre Gokk. Prosjektet som jeg er med på neste år, fikk tildelt 900.000 fra Extrastiftelsen, hvilket betyr at fra 18. mars er det fullt kjør! Jeg fikk plutselig vite at jeg er med på et annet prosjekt som muligens åpner for at jeg endelig får besøkt Island i 2013, så da blir det dobbelt kjør i vår! Jeg har ikke hatt et eneste mareritt siden jeg flyttet. Jeg skal til Kattehuset om en halv time ♥

2 kommentarer til “[Oppdatering-ish, bilde-ish]

  1. Jeg fikk norovirus for første gang (som jeg kan huske) her i høst. Makan til fæle greier! Godt å høre at du er frisk igjen og har fått flyttet mer sentralt. Det må være deilig! Reisetid tar på, spesielt når alt må planlegges og samkjøres så godt. Jeg rister bare på hodet over det året jeg pendlet Hurum-Oslo-Bærum-Hurum hver eneste dag. Aldri mer! Liker at du omtaler Bekkestua som ytre gokk, hihi.

    Ræl, ja. I det siste har jeg lest noen bloggposter om culling på Maja Huse sin blogg, og jeg klør i fingrene etter å få kastet ting.

    1. Uff, kjipt å bli utsatt for omgangssyke når du har klart å unngå det så lenge! Jeg har heldigvis bare hatt det tre ganger, men det er like ille hver gang. På den lyse siden: Nå vet jeg i hvert fall når jeg bør gå og finne en bøtte :p Den første gangen jeg ble syk, som sjuåring, havnet det første angrepet utover hele stuegulvet :p

      Det eneste fine med lang reisevei er at man får lest mye ;) Er så lykkelig over å bo sentralt igjen, jeg kan jo dra på danseklasse, dra hjem for lunsj, så dra ut igjen! Før måtte jeg pakke med meg ALT jeg trengte i løpet av dagen og drasse det overalt!

Comments are closed.