[Lala, lala, fest]

1

Siden sist:
Jeg har hengt med niesen min. Vi husket mye en ettermiddag. Og vi var på en helt fantastisk danseforestilling, LALA Pop. Hun var helt bergtatt av de flinke danserne, så nå regner jeg med at det bare er å lene seg tilbake og se henne utvikle seg til Norges neste primaballerina. Danseforestillingen vi så, var for barn mellom 0 og 3 år, og tok utgangspunkt i barns første fysiske og verbale utvikling.

Jeg har jobbet på Operaen og hadde siste forestilling med Hoffmanns eventyr sist lørdag. Selvfølgelig passet jeg på å bake en veldig god sjokoladekake som jeg delte ut til cirka alle på huset (neida, så stor stekeovn har jeg ikke), slik at de kommer til å savne meg dypt og inderlig. Jeg kommer til å savne å henge på Operaen og den fantastiske tiramisuen de har i kantinaen. Jeg kommer IKKE til å savne å stå stille i 20+ minutter i disse skoene:

Eller denne lekre skallen og løsvippene.

Nå går det såpass lang tid mellom hver gang jeg putrer sammen noe ordentlig, pastafritt middag at det nesten er en begivenhet i seg selv. Indisk blomkål- og linsegryte med masse koriander. Bra å styrke seg på før man skal ut på byen for å feire siste forestilling med de andre dukkene.

Jeg var ute på byen for første gang siden juni, og på Drama for første gang siden februar/mars, så jeg hadde mye dansing å ta igjen. Nesten litt synd at utestedene ikke holder åpent en time ekstra når klokka stilles tilbake, men med tanke på formen min neste dag var det egentlig like greit å komme seg hjem litt før 3.

Dagen etter utskeielsene var helt fullpakket; jeg var på danseforestilling, fikk besøk av en venninne, var i bursdagsfest og stilte opp som modell for en annen venninne. Vi lekte oss med mel og glitter i studio i et par timer. Jeg snyter fremdeles glitter etter det, men det ble noen skikkelig kule bilder. Foreløpig får dere nøye dere med dette:

Ellers: Skole, praksis, tegnspråkkurs, forberedelser til Døves Kulturdager i Bergen, lese alt annet enn pensum og se altfor mange episoder av United States of Tara på en gang.

Én kommentar til “[Lala, lala, fest]

Comments are closed.