[Frokostbilde]

2

Havregrøt med tre spiseskjeer kokosnøttolje og granateplefrø. Kokosnøttolje gir litt grøten litt mer smak, i tillegg til å smøre huden innenfra (hevder en fyr i Fjesbok-gruppen til Atopikerutvalget, så det er jo verdt et forsøk). Og ja, det er en plastbeholder jeg bruker som skål her. Kjøkkenskapet er ikke så godt utstyrt, men vi klarer oss. Det viktigste er at alle trives med å bo her og er i godt selskap!

Joe og Lex, som jeg deler denne ettroms med, er veldig hyggelige mennesker. Denne lørdagsmorgenen har jeg brukt på å lære Lex om europeisk kultur. Eller «Eurovision» som vi kaller det nå om dagen. Dagens leksjon var «Eurovision – Song contest or freak show?» Hun lo godt av eksemplene jeg fant på Youtube.

Jeg ønsker meg litt jetlag, forresten. Døgnrytmen min har omsider gått tilbake til det normale, dvs. jeg sover bort alle tidlige, duggfriske morgener og misbruker slumreknappen til den store gullmedaljen. Og litt viljestyrke også, når jeg tenker på det. Jeg har et reisebrev å skrive for et tidsskrift innen mandag kveld. Hejdå!

2 kommentarer til “[Frokostbilde]

  1. Granateple er fantastisk altså, godt å spise og fint å se på! Kan du ikke ta deg en tur til vestkysten for å få deg litt jetlag? :P

    1. Jeg har allerede vært innom hele vestkysten (Seattle, San Francisco og LA), så jeg tror jeg holder meg her. Det må nok bare litt viljestyrke til ;)

Comments are closed.