[En inkompetent forfatter]

6

I vår korrekturleste jeg en ganske tjukk roman på over 500 sider. Mye av handlingen tok plass i filmbyen Hollywood, så naturlig nok var det mange som harvet over hverandre for moro skyld eller for å bli oppgradert fra statistrollen eller fordi de rett og slett digget hverandre. Romanen hadde en lesbisk regissør og en bifil skuespillerinne. Etter å ha lidd meg gjennom flere omstendige beskrivelser av typen «han lot sin kjærlighetsnøkkel gjennombore hennes nøkkelhull bla bla bla stønn aaah fra solnedgang til soloppgang bla bla» som gikk over flere avsnitt, så jeg virkelig frem til da Dita Tommey og Falene Fant skulle humpe litt på hverandre (primært fordi frøken Fant var en statist som ville ha en litt større rolle i Ditas film). Hva fikk jeg? Dette:

«Den kvelden, etter at Dita Tommey og Falene Fant hadde dyrket sengens gleder i to timer, laget Dita middag og begynte å snakke om Falenes karriere.»

Wtf? Én setning? De «dyrket sengens gleder» i hele TO timer og dette er alt forfatteren hadde å skrive om saken? Han kunne i det minste gjort litt research, sett et par liksom-lesbisk pornofilm (eller Bound, som har en episk lesbesexscene) og beskrevet denne scenen med litt flere detaljer. Men høyst sannsynlig er forfatteren en av disse dustene som tror at lesber ikke har sex; vi bare puser og nusser på hverandre mens vi har høytlesning av sapfiske dikt. Der har du «sengens gleder».

6 kommentarer til “[En inkompetent forfatter]

  1. >…. Eg tenkjer. Kven får seg til å skriva ein setning som inneheld "dyrket sengens gleder" i ei roman?!

  2. >Kjærlighetsnøkkel? Jeg tar poenget ditt, men med en slik ordbruk er det nok en velsignelse å bli spart for ytterligere detaljer i lesbesexscenen…

  3. >"Kjærlighetsnøkkel" var ikke akkurat ordet som ble brukt, men heterosexscenene var veldig klisjé og "fargerike" :p

  4. >Det er faktisk bare en av de mange mytene om lesber, at de ikke har sex, bare driver med diktlesning.

Comments are closed.