[Diverse på vift]

2

Det var koselig på kino igår med tullejentene og Søta. Manja og Yvonne var veldig fjortis og fast bestemt på at kveldens action ikke bare skulle foregå på lerretet, hihi. De fikk litt av det de forventet etterhvert. Vi så We Own The Night med bl.a. Joaquin Phoenix og Mark Wahlberg. Spennende film.

Idag har vi lekt mer med blitz. Jeg var forsøksmodell da læreren skulle vise oss resultatet av forskjellige plassering av blitzen. Moro å se meg selv blåst opp på lerret etterpå. Liksom. Mats viste meg hvordan jeg gjør det slik at jeg kan bruke den eksterne blitzen uten at den er koblet til kameraet. Tøft! Der sparte jeg mye penger på å slippe å kjøpe kabel eller infrarød sender!

Etter skolen dro jeg til Bærum. Zorro dro ut på fredag og hadde ikke vært hjemme siden, så jeg hjalp mamma med å lage etterlysningslapp. Det er ikke så uvanlig at katter er borte lenge, men dette var første gangen Zorropusen har vært borte flere dager i strekk. Klart man blir bekymret.

Jeg dro hjem igjen uten å ha sett snurten av mannen i mitt liv. Men heldigvis fikk jeg melding fra mamma for et par timer siden, Zorro bestemte seg for å komme hjem til slutt! Hadde det vært opp til meg nå, hadde han fått husarrest til vår. Må prøve å komme meg til Bærum igjen snart, så jeg kan kosemose mye på ham.

Imorgen skal vi visst ha hjemmeoppgave i digital bildebehandling. Aner ikke hva det går ut på. Jeg skal også ta bilder til et julekort. Fotooppdrag, wheee! Håper kortet blir bra.

Jeg gleder meg så veldig til helg at jeg klarte å innbille meg at det var torsdag idag. Senere inngikk innbilningsevnen min kompromiss og lot som om det var onsdag idag. Heeeeelg nå…

2 kommentarer til “[Diverse på vift]

Comments are closed.