[Godterimanisk betennelse]

0

Jeg har klementin, banan, kirsebæryoghurt og grønn te med sitron. Jeg sitter i godstolen. Jeg lånte en film på biblioteket. Dette bør bli en avslappende kveld, for jeg er så anspent at det gjør vondt og jeg har litt betennelse i armen.

Vi hadde obligatorisk oppgave i bilderedigering på skolen. Redigere to bilder og levere inn på fredag. Det ene bildet, et interiørbilde, var veldig enkelt å redigere. Jeg klarte til og med å gjøre et par avanserte ting som å fjerne en stygg hagestol og refleksjonen i et vindu.

De andre spurte meg om å forklare hvordan jeg fjernet refleksjonen i vinduet. Litt kult å være bittelitt ekspert selv om det var første gangen jeg prøvde meg på den slags. Fant ut av ting på egen hånd. Wheee, jeg er PS-geni.

… trodde jeg til jeg skulle redigere det andre bildet. Fashionbilde av gode, gamle modell-Stine som vi har øvd masse på siden skolestart. Det meste gikk greit, men plutselig ble det bare rot. Igjen, igjen og igjen. Jeg holdt på å få krampe.

Ble ferdig til slutt og nå har jeg altså bittelitt betennelse i armen, hurra.

Midt mellom de to bildene tok jeg en lang pause for å fotografere litt hos Rådgivningskontoret. Jeg skal lage årets julekort for dem (iiiik!) og det er litt knapt med tid. Mange var ikke til stede, så jeg blir nok ikke ferdig før tidlig i desember. Men skal redigere julekortet underveis, så det blir nok ikke noe stress. (Iiiik!)

Var også hos logopeden. Jeg møtte opp i god tid før timen for å bruke litt tid på å gjøre meg selv mindre anspent. Det hjalp litt og jeg følte at denne timen ble den beste jeg har hatt hittil.

På fredag skal Monica være modell for meg. Fire portretter av det samme ansiktet, men med forskjellig blitzinnstillinger. Jeg tenker «godterimani» etter å ha sett dette bildet. Fin unnskyldning for å kunne hamstre inn masse godteri.

Litt massasje hadde vært fint nå…