[Insert something here]

0

Jeg tror at interiørstudentene her på NKF er under temmelig stort press. De er så stresset at de begynner å blåse fremmede mennesker (MEG!) i nakken uten grunn.

(Ja, jeg sitter på skolen på en søndag. Igjen.)

Jeg har ikke skrevet siden onsdag, gitt. Husker nesten ikke hva jeg har gjort. Men jeg tror jeg satt og redigerte bilder på torsdag. Det gjorde jeg på fredag også. Tok bilder av Monica og diverse godteri på formiddagen og redigerte på ettermiddagen. Ble skikkelig fornøyd med bildet!

Etter redigeringen rakk jeg å hive i meg en liten Crispy Chicken-meny fra Burger King før jeg tok trikken opp til Birkelunden og så på et stand up-show fremført av en døv drag queen fra Tyskland. One (wo)man show. Fantastisk!

Jeg fikk komplimentert Gunter for showet før jeg spaserte hjem (det var fem minutter å vente på trikken, jeg gadd ikke stå og vente). Hjemme ventet en liten flokk med feststemte halliker og horer. Jeg gikk fra Anne-Line til «goth pimp» på fem minutter og kvelden ble tilbrakt på Naken.

En av de jeg var på Naken med, utfordret meg til bordfotball, noe jeg aldri har spilt før. Jeg vant begge rundene mot henne, haha. Naturtalent. (Eventuelt veldig mange selvmål hos laget hennes…)

Klarte å snike meg hjem til slutt og sov til 10-tiden. Støvsugde og vasket gulvet, hang opp tøy til tørk, vasket enda mer tøy, skiftet på senga og diverse. Kjedelig, men nødvendig. Belønning: Starlight Express!

Det var kjempegøy å se på! Jeg visste ingenting om musikalet, bortsett fra at de står på rulleskøyter hele tiden. Men det var skikkelig spennende å se på. Flinke folk.

Da jeg kom meg hjem, spiste jeg middag og litt frukt før jeg sov en times tid for å lade opp til kveldens jobbing. Det var to nye jenter i staben på Naken og ettersom kvelden var veldig rolig til å begynne med, benyttet jeg sjansen til å prate litt med dem. Koselige jenter!

Lørdagskvelden ble VELDIG rolig. Naken (begge etasjene) var ganske øde helt til 1-tiden. Tipper det er mange som holder seg hjemme på grunn av kulda ute. Det ble nesten ikke noe stress denne kvelden og det var egentlig deilig å slippe å virre rundt som en hodeløs høne på jakt etter glass. Fikk klem og smask på kinnet av Hun-snuppa, hihi.

Leggetiden ble satt til 6 og seks timer senere stod jeg opp. Somlet veldig med å komme meg ut av huset, men jeg har rukket å gjøre et godt dagsverk. Fotogreferte noen skatere på Aker Brygge, redigerte bilder, sendte skater-bildene til den ene fyren og sendte parkour-bilder til en annen fyr. Wohoo!


Fra oppvarmingen i Frognerparken forrige lørdag.
 


Fra idag.


Jeg har lært mye om blitz mellom de to bildene. Forskjellen er slående.

Yeah. Yeah. Yeah. Jeg kjeder meg. Skal jeg dra hjem? JA!