[Grisehjerte og mareritt]

0

Gjett hvor jeg sitter!

På skolen. Jeg har ikke noe liv, haha. Skal redigere bilde til imorgen. Vi fikk en tøff stuntoppgave idag morges: «Ta bilde til coveret til en krimbok.» Først tenkte jeg Nancy Drew, med Ine som modell. Deretter tenkte jeg kniv og blod. Den tredje ideen var grisehjerte. Men Strøm-Larsen på Torshov hadde ikke grisehjerte, så jeg gikk tilbake til kniv.

Kanskje like greit. Sparer grisehjertet til en senere anledning.

Brukte meg selv som modell og fikk Nina til å knipse for meg. Jeg kjøpte blodkapsler hos Standard og GURI så ekte det så ut! Tolken og Nina holdt på å spy da jeg åpnet kjeften og lot «blodet» renne ut, haha. «Blodet» smakte helt forferdelig og kapslene var harde. Men tøft var det lell.

Mens vi i gruppa lette etter inspirasjon til stuntoppgaven, var vi innom Ark på Egertorget for å titte på diverse krim-cover. Gjett hvem som bestilte seg Stephen Kings Insomnia? Meg, meg, meg! Den er på engelsk, men jeg VIL og jeg MÅ ha den boka! Om to uker er den MIN!

Jeg fikk nettopp beskjed om at innleveringen på torsdag er utsatt til neste uke. Takk og pris! Jeg hadde mareritt idag morges om oppgavene, uff. Får mulighet til å ta parkour-bilder på nytt. Og bedre tid til å komme opp med noe kreativt til den tredje oppgaven.

Redigere bilder nå. Jeg er suuuulten…