[Bilder og helga]

5

Jeg sitter på skolen og er ferdig med bildene jeg skal levere til skolekatalogen. Håper noen av dem kommer på trykk!

Igår var jeg i Frognerparken. Fikk tatt noen bilder av de jeg skulle fotografere, men det er ingen tvil om at jeg trenger å øve mer på blitz selv om jeg har forstått cirka hvordan jeg skal stille inn den og kameraet.

Etter det iskalde oppholdet i parken, ble jeg med Stein hjem og fikk varm te og sjokoladekjeks. Whee! Vi sløvet en stund og så litt på NM i kvinnefotball (hurra for Kolbotn!) før jeg tok noen flere bilder til skolekatalogen. Jeg tok også noen bilder for Stein til en artikkel om PVR-boksen (tenk TiVo) og han ble visst fornøyd, hihi.

Omsider trikket jeg hjemover, fikk i meg mat og brukte resten av kvelden på å se Gangs of New York. Veldig spennende film! La meg ganske tidlig. Er absolutt ingen festløve for tiden.

Idag slumret jeg i en halvannen times tid før jeg stod opp og dro på skolen. Har sittet her i et par timer og redigert bilder og bare daffet. Skal i middag i kveld.

Jaja.

5 kommentarer til “[Bilder og helga]

  1. >Hei!

    Jeg får ikke sett noen av bildene du linker til her. Får bare 404-error på alle sammen. Synd det, for jeg er veldig nysgjerrig. :)

  2. >Spennende med «ikke sikt og knips – bare knips». Jeg tror jeg må gjøre det litt oftere :)

  3. >Marianne: Beklager, Blogger.com er teit og ødela lenkene. Håper de funker nå! :)

    Emelie: Ja, jeg fikk ideen fra Mads I. :) Det er spennende å se resultatet når man ikke er forberedt på hva man kommer til å få se :D

Comments are closed.