[Diverse]

1

18. september: Min siste ordentlige danseklasse.
22. september: Min siste ordentlige danseøkt.
8. november: Min første ordentlige danseklasse!

Igår var jeg med Klassisk 2 og brukte kroppen litt. Er litt støl idag, men duverden så deilig! Jeg befinner meg egentlig på K5, men med tanke på formen min de siste månedene, så var K2 et passende nivå å starte med.

Jeg var helt nødt til å få danset litt. Har så danseabstinens at det gjør vondt! Og jeg har faktisk lov av legen til å drive med lett trening så lenge jeg ikke overdriver. Skal ikke begynne å trene og danse hver dag med det første (selv om tanken frister veldig).

Siden siste innlegg har jeg… Tatt bilder til skolekatalogen, vært på SAFT-treff med Martine, Mette, Hawkeye og flere andre hyggelige mennesker, vært i skolens fotostudio (Addicted: Vi skal ikke begynne med studiofoto før etter jul, så da må du og jeg vente med å leke i studio…) og tenkt en del på de neste oppgavene.

Litt forkjølet har jeg også blitt, men det er ikke verre enn at jeg har litt hodepine og er irriterende snufsete. Var jo fryktelig sliten forrige uke, så det var nok immunforsvaret som hadde nedetid lenge nok til at et lite virus klarte å snike seg inn.

Imorgen skal jeg i Frognerparken og prøve å fotografere til den ene oppgaven og til skolekatalogen. Tror jeg kommer til å få tøffe oppgavebilder, men tiden vil vise om ideen min fungerer i praksis og om jeg takler ekstern blitz.

Og så var det det med julegaveinnkjøp. Ønskelista mi er oppdatert og jeg har allerede fått en julegave (ekstern blitz fra pappa, TUSEN TAKK!). Må vel snart spørre folk hva de ønsker seg til jul. Tiden flyr!

Én kommentar til “[Diverse]

  1. >Når det gjelder julegaveinnkjøp så har jeg faktisk listen over hvem-får-hva klar. Jeg tror det må være ny rekord for meg.

    Håper ideen din om oppgavebilder funker, da :)

Comments are closed.